Eladó ház, Budapest, 21. kerület
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 21. dist.
Szobák száma
4
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
299.00m2
Telek mérete
535.00
Belső szintek száma
0
Referencia szám
HZ047246
578 425 EUR 219 900 000 Ft

Leírás

Amennyiben egyedi, stílusos okos-otthont szeretne, akkor ez az Ön ingatlana!

Budapest egyik legszebb szigetén, a Csepel-sziget Rózsadombján, Királyerdőn eladó egy 2018-ban, saját célra, egyedi tervek alapján épített, ide tervezett bútorokkal és kiegészítőkkel kialakított luxus modern minimál családi ház, mely minden igényt kielégít.

Élhető terek, praktikus, átgondolt kialakítás, de mégis elegáns megjelenés jellemző a teljes épületre.
A ház déli fekvésű, a kert intim és tágas, a kültéri medence akár a szülői hálószobából is megközelíthető. A ház teljes földszintje 158 nm, emellett a 32 nm-es fedett terasz még élhetőbbé és varázslatosabbá teszi a kert és a medence látványát, élvezését. A felső szint 78 nm, melyben 3 hálószoba és 2 fürdőszoba lett kialakítva, kiegészítve a 70 nm-es műfűvel fedett terasszal, mely üvegkorláttal lett felszerelve az elegancia és a könnyedség jegyében.
A 110nm-es -1 szinten jelenleg fitness termet alakítottak ki, de mivel önálló bejárattal rendelkezik, akár üzlethelyiségként is funkcionálhat.

Az ingatlan rezsiköltsége minimális, mivel 8 KW napelem látja el a teljes ház energia igényét, így az áram költsége 0 Ft (!), a fűtés költsége 14 e Ft/hó, mivel a házat 18 cm-es grafitos dryvit szigeteléssel is ellátták.
A nagyobb kültéri nyílászárókon telefonos applikáción keresztül vezérelhető motoros alumínium antracit redőnyöket építettek be.
Padlófűtés van minden helyiségben kialakítva, melyek automatikával szabályozhatók zónánként megbontva.

A luxus jegyében Wolf hő-visszanyerős szellőztető rendszer van az egész épületben, így a szellőztetés biztosítva van télen-nyáron, valamint vízlágyító berendezés biztosítja a ház vízellátását.
Applikáción keresztül a riasztó rendszer, a nyitás- és mozgásérzékelők mindenhonnan távolról elérhetőek a kamerarendszerrel együtt, mely figyeli a ház teljes belterét, a garázst és a kertet, valamint a kerítést is.

A parkosított kert öntözőrendszere esőérzékelővel, csöpögtetőrendszerrel felszerelt, külön tőöntözés lett kialakítva a díszfáknak és hátul a kerítésnél elhelyezett 32 db közel 3-3,5 méteres leylandi ciprusoknak.
A kertben található még egy 4 x 7 méteres fedett fűtött medence takarító robottal felszerelve, illetve a fűtés külön hőszivattyúval megoldott, így akár télen is 30 fokos vízben fürödhetünk.
A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik. Közelben minden megtalálható, ami a mindennapokhoz szükséges. (iskola, óvoda, üzletek, orvosi rendelő). Az ingatlan kiváló elhelyezkedésének köszönhetően autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.

Az ingatlan energetikai besorolás BB minősítésű.

Szolgáltatásaink közé tartozik az ingatlan eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása. Hitel és CSOK ügyintézés garantáltan a leggyorsabban, a legjobb feltételekkel. Személyre szabott ingyenes pénzügyi tanácsadás biztosításokkal és befektetésekkel kapcsolatban is.

Várom megtisztelő megkeresését akár hétvégén is!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Szieben Katica
Tel: 36 20 8495-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek