Eladó ház, Budapest, 21. kerület
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 21. dist.
Szobák száma
7
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
240.00m2
Telek mérete
715.00
Belső szintek száma
2
Referencia szám
HZ042489
683 175 EUR 269 000 000 Ft

Leírás

21. kerület Duna part közeli, csendes kertvárosi részén eladó egy 2002-ben épült folyamatosan karban tartott, újszerű állapotban lévő családi ház.

Az ingatlan egy 715m2-es parkosított telken található, amely rendkívül jó adottságainak és tájolásnak köszönhetően szinte egész nap gyönyörű, világos, napfényes.

A háztól külön választva található a hatalmas, 3 állásos garázs, ahol elektromos töltő is beépítésre került. A garázs előtt, a telken beül, további 3 autó parkolása megoldott.

Az udvaron kapott helyet a nagy méretű jakuzzi, valamint a medence előkészítése is. A kert gyönyörűen gondozott, öntözőrendszerrel felszerelt.

A házba belépve, a földszinten található egy vendég wc, előszoba, ahonnan az előtérbe jutunk .

A konyha minden igényt kielégítő modern konyhabútorral, teljes konyhagépészettel és egyedi Technistone munkalappal felszerelt, ahonnan egyenesen az étkezőbe jutunk.

Szintén itt található a hatalmas déli tájolású nappali, amely méreteit tekintve egyedülálló. és egy 25m2-es terasszal rendelkezik.

A szülői hálószobához saját fürdő+wc, gardrób, valamint dolgozó szoba (igény esetén gyerekszoba) tartozik..

Az egyedi megoldásokkal kialakított (italtároló, könyvespolcok)belső körlépcsőn jutunk fel a felső szintre, ahol pillanatnyilag 2 hálószoba, fürdőszoba, wc, gardrób, dolgozó van kialakítva. Valamint egy déli tájolású nappali, amelyből minimális energia ráfordítással, akár +2 teljes értékű hálószoba is kialakítható.

Pillanatnyilag kondenzációs kazán működteti a ház fűtését és melegvíz ellátását, viszont teljesen beüzemelésre kész állapotban található a teljes hőszivattyús rendszer is.

A ház alsó és felső szintje inverteres minőségi klímákkal, riasztó rendszerrel, elektromos redőnyökkel és szúnyoghálóval felszerelt.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Szunyog Patricia
Tel: 36 30 5553-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek