Eladó ház, Budakeszi, Ranch eladó!
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budakeszi
Szobák száma
7
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
440m2
Telek mérete
16000
Belső szintek száma
2
Referencia szám
HZ476081
895 656 EUR 300 000 000 Ft

Leírás

Budakeszin eladó egy 16 000 nm-es területen lévő, 440nm-es, egyszintes + szuterénes családi ház.

A telek felét lekerített diófa ültetvény foglalja el (160 db), 2300 nm-en, szintén lekerített gyümölcsös található, ahol minden hazai honos gyümölcsfa, bokor terem.

A modern, nappali +4 szobás, dupla komfortos családi házat egy 2000 nm-es kert veszi körül, ahol sütögető, játszótér, pihenők kaptak helyet. A tulajdonos különböző országokból származó, különleges fa fajtákat (Amerikai mamut fenyő, császár fa, szelídgesztenye, stb.) telepített a ház körüli csodás telekrészre.

A ház 2001-ben épült, kiváló állapotban van. A 110nm-es nappali konyhával, étkezővel, és a 3 hálószoba, fürdővel, teraszokon keresztül, szervesen kapcsolódik a természethez.
A szuterén részben eredetileg dupla garázs lett kiépítve, majd a feléből irodát alakítottak ki, de a visszaalakítás könnyen megoldható. Itt találunk még egy hálószobát, fürdővel, illetve a mosókonyhát, a kazánházat és tárolókat is.

Számtalan lehetősséget rejt magába ez az ingatlan! Egy igazi Ranch, ahol nincsenek szomszédok, maximális intimitás mellett élhetők a hétköznapok, de lehet rendezvény központ, camping, farm is, de biogazdálkodásra is kiváló.

Jelenleg mezőgazdasági besorolású az ingatlan, de átminősítés után akár nagyobb project is megvalósítható itt. Közelben található az Aldi, a Müller, a Tesco.

További információért, forduljon hozzám bizalommal!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Buday Tímea
Tel: +36-(30) 8157-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt