Eladó ház, Budakeszi, modern ház
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budakeszi
Szobák száma
6
Fürdőszobák száma
3
Alapterület
330m2
Telek mérete
1920
Belső szintek száma
1
Referencia szám
HZ524515
739 109 EUR 265 000 000 Ft

Leírás

Neves építész által tervezett, kizárólag prémium minőségű anyagokból épített 5 szobás modern stílusú, luxus családi ház, 1920 m2-es telken eladó.

Az építés során kiemelt figyelmet kapott a ház tájolása, a téli-nyári napjárás és az egyedi kialakítás. A külső burkolatok esztétikus természetes megjelenést keltenek. A belső padló- és falburkolatok is a magasabb minőséget képviselik.
Különlegessége a remek térelosztás és a praktikus tároló helyiségek kialakítása.

A ház központja a majd 80 m2 összterületű, közel 6 méter belmagasságú nappali-konyha-étkező, melyet körbe ölel egy egyedi kialakítású pergolával fedett kertkapcsolatos terasz. A nappali összesen 42 m2 üvegfelülettel kapcsolódik a kerthez, teraszhoz. A nappali ékessége még egy gyönyörű épített kandalló.

Az épületben lévő beépített szekrények, bútorok egyedi tervezésűek. A konyhában minőségi gépek kerültek beépítésre.
A fűtést és a meleg vizet egy felső kategóriás kazán biztosítja, 3 körös váltószelep vezérelt fűtési rendszerrel. A hálószobákban radiátoros-, a fürdőszobákban padló- és radiátoros-, a nappaliban padlófűtés található. Emellett napelemmel is ellátott. A teljes ház redőnnyel és szúnyoghálóval lett felszerelve, klimatizált.

Tágas napfényes wellness helyiséggel lett ellátva, melyben szauna és jakuzzi került beépítésre emellett relaxáló saroknak és kondi gépeknek is kényelmesen jut hely.

A ház alatt egy téglaburkolatú 2 helyiségből álló borospince lett kialakítva, mely méretének köszönhetően baráti összejövetelek egyik helyszínéül is szolgálhat.

Tágas duplagarázs mellett további 6-8 autó számára belső parkolás biztosított.

A ház éke az 1920 m2 parkosított kert, mely automata öntözőrendszerrel lett ellátva. Méretének köszönhetően akár nagyméretű medence is kialakítható.

A házról bemutató videó készült, melyet az alábbi linken lehet megtekinteni:
https://youtu.be/Q_nCmj7CjRs

További kérdéssel, megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Magyarné Szeder Krisztina
Tel: +36-(70) 3146-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt