Eladó ház, Baja, Baja belvárosában műemlék kastély
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Baja
Szobák száma
1
Fürdőszobák száma
0
Alapterület
3830m2
Telek mérete
9413
Belső szintek száma
2
Referencia szám
HZ502675
800 778 EUR 280 000 000 Ft

Leírás

Kecskeméttől 1.5 óra autóútra Baján, Bács-Kiskun megye 2. legnagyobb városában, felújításra váró, műemlék besorolású, tégla falazatú kastély eladó, pályázatra alkalmas készültségi állapotban.

Az épületegyüttes országos jelentőségű védett műemlék, alkalmas minden nemű tevékenység folytatására a külső arculat megtartása mellett. Jelentős alap lehet pályázati célnak vagy befektetésnek (értékbecslési ára: 507.000.000,- forint). Az ingatlanra kiemelt adókedvezmény vehető igénybe: TAO 3x értéken!!!

A kétszintes főépület 3826 m2-es épületegyüttese a XIX. század elején épült klasszicista és eklektikus stílusban, akkor még sóháznak a hozzá tartozó hatalmas parkosított, ősfákkal beültetett 9400 m2 telken. Később a kiegyezést követő években királyi ménteleppé, a második világháborút követően székházzá, óvodává és étteremmé alakították át, az istállókból tanműhely és szerviz lett.

A műemlék nyilvántartásba sorolt ingatlanra minden szükséges dokumentum beszerzésre került, ezáltal megkapta az átalakításra / felújításra való engedélyeket. A több, mint 200 éves épület falai 1 m vastagok, boltívei országszerte egyedülállóak - a történelmi Magyarország egy örök szelete.

Bővebb információért illetve a megtekintés céljából hívjon bizalommal!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Baski Attila
Tel: +36-(30) 8396-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt