Kiadó ház, Budapest, 2. kerület
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 2. dist.
Szobák száma
5
Fürdőszobák száma
3
Alapterület
264.00m2
Telek mérete
730.00
Belső szintek száma
3
Referencia szám
HZ051180
3 200 EUR 1 242 176 Ft

Leírás

KIADÓ LUXUS MINIMÁL HÁZ BUDALIGETEN

Nyugalom, rendezett környezet, kiváló infrastruktúra és a város legkiválóbb iskolái, ezek Budaliget elsőszámú jellemzői.
Méltán közkedvelt része a 2.kerületnek, ahol igazán ritka az újszerű, modern stílusban épült ingatlan, amelyet most kiadásra kínálok.

A ház 2013-ban épült, mai elvárásoknak megfelelő kiosztással és felszereltséggel.

A hazaérkezés ennél már nem is lehetne komfortosabb, mivel a ház szinte teljes alapterülete alatt pince helyezkedik el, ahol helyet kapott a tágas két nagy méretű autó számára is kényelmes mélygarázs.
A -1. szinten a tárolás tökéletesen megoldott, több terület is rendelkezésre áll, de igény szerint a nyílászáróval ellátott napfényt beengedő helységben otthoni sportolási lehetőség is kialakítható.
A ház gyalogos megközelítése lehetséges közvetlenül a garázsból, ami esős- hűvösebb időben különösen nagy áldás vagy a kert felől az impozáns fa bejárati ajtón keresztül.
Az előszobában beépített szekrényt találunk, amellyel szemben egy mosdó-toalett helység áll a vendégek rendelkezésére, valamint pár lépésre egy lenti szobát, amely lehet dolgozó-vendég szoba vagy akár teljes értékű hálószoba, amely közvetlen terasz és kert kapcsolatos.

Az ingatlan központi része a hatalmas konyha-étkező-nappali szekció, amely két irányban tájolt, a konyhában állva az utca felé tekinthetünk ki, a nappali pedig a kerttel áll közvetlen kapcsolatban.
Igazi ritkaság, amikor nem csupán a nappali előtt elterülő hatalmas teraszt élvezhetjük, hanem az étkező résznél egy külön plusz rész került leburkolásra a kertből, aminek a hangulata különlegesen otthonos és jól kihasználható. Ha csak a hatalmas eltolható terasz ajtólat nyitjuk meg, az asztalnál ülve, máris érezhetjük a friss levegőt.
A konyha előtt is végig teraszt találunk, ahonnan az utcára látunk.

A ház egyik legfőbb jellemzője, ami a több díjat nyert “Pont csoport” munkája, hogy különösen sok és tágas nyílászárót helyeztek be, amelyeknek köszönhetően fényárban úszik egész nap, valamint direkt kapcsolatot teremt a házat körülvevő csodálatos kerttel és annak dús növényzetével.
Ezen páratlan adottságoknak köszönhetően az ingatlant pár éve a MI Otthonunk Magazin is bemutatta.

Az emeletre kényelmes lépcsőház vezet fel, ahol egy szülői háló-fürdő-gardrób található, a másik két szobától kissé elszeparáltan alakították ki, megadva ezzel az intimitást. Saját terasszal rendelkezik.

Ezen a szinten található másik fürdőszoba káddal felszerelt, amelyhez további két jó méretű és könnyen berendezhető szoba tartozik, előttük egy kis térrel, ahol gardrób- tárolás lehetséges, vagy kisebb gyerek nappali alakítható ki.
A szobák a kertre néznek, amelynek növényzete szépen beérett, csodálatos helyszíne a baráti-családi eseményeknek, vagy ha csak egy pohár itallal ülnénk ki este, élvezni a környék adta csendet és nyugalmat.

Ingatlan mérete: 264 nm
Telek mérete: 730 nm
Bérleti díj: 4 000 eur/ hó + havi fenntartási költségek

Amennyiben felkeltette érdeklődésé a lehetőség, további információk és megtekintés kapcsán, kérem keressen bizalommal!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Nagy Barbara
Tel: 36302971-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek