Eladó vendéglátás, Nyíregyháza
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Nyíregyháza
Szobák száma
24
Fürdőszobák száma
0
Alapterület
2500.00m2
Referencia szám
VL015191
1 789 605 EUR 690 000 000 Ft

Leírás

Itt mindenki jól érzi magát!
Aki vendégként már meglátogatta és szállt már meg ebben a hotelben, csak dicséri. Aki csak környékbeliként itt töltött egy kellemes estét és csak az éttermet látogatta, az sem csalódott.
Ez egy magas kihasználtságú és hozamú hotel, amely a környéken és a tágabb régiójában is kedvező megítélést tudhat magáévá, hiszen a kényeztető luxus minden eleme rendelkezésre áll.
Most annak a lehetőségét kínálom, hogy a továbbiakban Ön legyen a tulajdonosa vagy üzemeltetője ennek a 2500 nm hasznos alapterületű, 25 business szobás, 2 luxus lakosztályos, wellness-el és melegkonyhás étteremmel működő komplexumnak.
A szálloda csendes kertvárosi környezetben helyezkedik el a belvárostól pár percnyi távolságra. A helyiek körében népszerű étterem és wellness rész mellett a szálloda az idelátogató vendégek számára is évtizedek óta kedvelt szálláshely.
Az 1000 nm alapterületű főépület földszintjén helyezkedik el a recepció, az étterem és bár, valamint egy közel 200 nm nagyságú konferenciaterem, mely esküvők, bálok, konferenciák, előadások lebonyolításának színtere lehet. Itt helyezkedik el az éttermi konyha is, mely az akár a 200 fő befogadására is alkalmas étterem és rendezvényterem vendégeinek kiszolgálását biztosítja.
Az épület alagsorában bowling pálya, bár és wellness található, mely utóbbi élményelemekkel ellátott medencével, jakuzzival, infra - és finn szaunákkal biztosítja a vendégek kikapcsolódását. Szintén az alagsorban található egy kisebb családi, baráti, üzleti találkozók lebonyolítására alkalmas 20 fős különterem.
Az épületegyüttes emeletén található szállodai szobák mindegyike Billerbeck ággyal, nagyképernyős televízióval, internet eléréssel várja a vendégeket.
Az 1995-ben épült szálloda karbantartását, állagmegóvását jelenlegi tulajdonosai folyamatosan biztosították. Az 1000 nm alapterületű komplexum 2021-ben teljes körű energetikai korszerűsítésen esett át, melynek köszönhetően nyílászáró csere, napelemes rendszer kiépítése, valamint az épület szigetelése is megtörtént.
Az épület fűtése Hoval gázkazánokkal, valamint hőszivattyús rendszerrel biztosított.
Míg a hűtésről a Daikin klímarendszer gondoskodik.
A szállodai szobák, valamint az étterem, recepció is új arculatot kapott, melynek köszönhetően a modern kori stílusjegyeivel berendezett terek fogadják a látogatókat.
Nyári szezonális kihasználtsága 95 % fölötti, de egész éves telítettsége is 75 %-ot meghaladó.
Azon szakmai vagy pénzügyi befektetők érdeklődését várom, akik tulajdonosként szeretnék birtokolni ezt a kiváló adottságokkal rendelkező komplexumot. Nagyszerű üzleti lehetőség, mellyel kihasználhatja egy fejlődő város kimagasló turisztikai potenciáját.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Zellei István
Tel: 36 30 6647-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek