Eladó lakás, Szeged
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Szeged
Szobák száma
4
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
302.89m2
Emelet
3
Referencia szám
LK018697
1 499 329 EUR 570 000 000 Ft

Leírás

Szeged történelmi, belvárosi részén található, 2022-ben átfogó, prémium felújítással luxus lakás eladó!

Exkluzív kivitelezésben készült lakás, nappali-konyha-étkező+ 3 szobás, dupla gardróbos elrendezésű, illetve az ingatlanhoz tartozó szuterénben konditerem, fűtött medence és további fürdő helyiség található, ami páratlan érzést ad egy városi életre vágyó, de a luxus elemek mellett otthoni kényelmet keresi egy belsőépítész által tervezett és kialakított lakásban!

Napfényes, belső kétszintes lakóterű okos otthon, gondos kivitelezéssel került felújításra, amiben szinte minden okos vezérlésű. Motoros mozgatású az ágy, kanapé, a konyha elemei érintésre nyílnak-csukódnak, a csaptelepek is automaták illetve vezérléssel ellátott a hűtés-fűtés, hővisszanyerős szellőztetés, függönyök, árnyékolók mozgatása, teljes gépészet, medencefűtés, gépészet, kapuk-, bejáratok nyitása.

A fűtésről hőszivattyú gondoskodik, padlófűtéssel, a nyári melegben a kellemes hőmérsékletet a mennyezeti hűtés biztosítja.


Az egész lakást a minőség és a luxus jellemzi.


Az épület belső udvarán két parkoló tartozik még az ingatlanhoz, ahol elektromos autók töltésére alkalmas csatlakozás is kiépítésre került.

Kérdés esetén, vagy megtekintési szándékával, hívjon bizalommal!

Kollégánk várja érdeklődését!

Kis Virág
Tel: 36 30 3756-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek