Eladó lakás, Debrecen
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Debrecen
Szobák száma
3
Fürdőszobák száma
1
Alapterület
83.83m2
Terasz / erkély
1
Referencia szám
PR051947/F/5
382 370 EUR 150 558 366 Ft

Leírás

Debrecen frekventált helyén, az Egyetem sugárúton épül az Egyetem Tower. Az épület egyrészt a Nagy Lajos király térre, másrészt a Debreceni Egyetemre és a sugárútra néz, rövid sétányi távolságra az egyetem főépületétől és a belvárostól.
Az épület könnyedségével és impozáns külső megjelenésével a város egyik ikonikus épületévé válik. A homlokzaton az egybefüggő nem látszó bordázatú üvegfelülettel egy modern házat alkottak a tervezők, amely a benne rejlő igényességet sugározza.

Ezt az prémium érzést tapasztalhatja a lakások belső tereiben és az építés során alkalmazott anyagok minőségében is.
Hiszen ha szeretne igazi luxus körülmények között élni, minden napját frissítő reggeli úszással kezdeni, majd a fárasztó nap végén jakuzziban lazulni, a kellemes szaunában pedig szervezetét kényeztetni, akkor itt mindenre lehetőséget talál.

Önnek épül a nagyerdei övezetben ez az exkluzív, mind megjelenésében, mind műszaki paramétereiben, valamint a ház által nyújtott szolgáltatásaiban egyedül álló 9 szintes épület. Az egyedülálló tervezésnek köszönhetően, olyan lakások kerültek kialakításra amelyben a tulajdonos úgy érezheti magát, mintha egész évben egy hotelben élne. A modern vonalvezetésű légies épület meghatározó szépsége, egyik ékessége lesz a városrésznek.

Ebben a légies megjelenésű épületben kínáljuk megvételre ezt a nappali + 2 hálószobás lakást amelynek 25 nm-es teraszáról szemlélheti a városképet. A teljes felszereltségű belső tereit hatalmas üvegfelületek határolják. A padló- és mennyezeti fűtéssel, hűtéssel üzemelő energetikai rendszer tökéletes hőérzetet ad lakóinak. Itt a garázs, a magas színvonalú beépített alkotórészek komplettsége magától értetődő.

A ház egyéb prémium szolgáltatásairól és a vásárlási lehetőségekről kérem személyesen érdeklődjön.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Zellei István
Tel: 36 30 6647-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek