Eladó lakás, Budapest, 7. kerület
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 7. dist.
Szobák száma
3
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
132.00m2
Emelet
4
Referencia szám
LK513589
650 000 EUR 255 937 500 Ft

Leírás

Eladásra kínálunk a Városliget mellett, közvetlen kilátással a megújuló Ligetre és a Charles Boutique Hotelre, egy gyönyörű luxuslakást.

A lakás nemrég lett teljes-körűen felújítva, megőrizve a lakás eredeti, régi stílusát és kiemelve az eleganciáját. Megújultak a lakásajtók feletti kis angyalokat ábrázoló stukkók, és az étkezőben méltó helyet kapott a kiemelkedő szépségű, eredeti Zsolnay kályha.

Minden szobában elegáns burkolatok, szép ajtók, drapériák, függönyök aranykeretes tükrök és hozzá illő csillárok lettek felszerelve. Emellett egy szép modern konyhát kapott a lakás, ahol a részletekig átgondolt praktikák várják a háziasszonyokat és háziurakat finom ételek elkészítésére.

A nappali-étkező a hamarosan befejeződő 'Ligetre' néz, ahol az egyedi, zöld tetőkertes Néprajzi Múzeumot építik. Ez a projekt jelentősen emeli majd többek között ennek az ingatlannak az értékét is. Két nagy méretű hálószobájához praktikus gardrób és nagy fürdőszoba tartozik. Nappaliban látványkandalló teszi kellemesebbé az itt töltött időt.


Környék fejlesztéseiről:

'A Liget Budapest Projekt egyik kiemelt megvalósítási terve a Néprajzi Múzeum ikonikus épületének kivitelezése. A 145 éves Néprajzi Múzeum történetében először kap olyan épületet, melyet a gyűjtemény igényei szerint terveztek meg, ráadásul épp a Városligetben, ahol 1896-ban - a millenniumi kiállításon - először mutatkozott be a nagyközönségnek. A legizgalmasabb az egész épületben az, hogy a teteje egy hatalmas, folyamatosan látogatható zöld tetőkert lesz, amely kedvelt közösségi térként funkcionál majd. Az új Néprajzi Múzeum a tervek szerint 2020 nyarán már látogatható lesz, a mélyépítési munkálatok már javában folynak az Ötvenhatosok tere lebetonozott parkolójának helyén, mellette hatalmas mélygarázzsal. '

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Losonczi Ivett
Tel: 36 30 6867-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek