Eladó lakás, Budapest, 6. kerület
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 6. dist.
Szobák száma
4
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
116.00m2
Emelet
3
Referencia szám
LK080211
470 842 EUR 179 000 000 Ft

Leírás

Kuriózum az ingatlanpiacon!

Eladó ingatlan a történelmi múlttal rendelkező „Wagner-háznak' nevezett, három emeletes, szecessziós bérházban, amelyet 1911–12-ben, Málnai Béla és Haász Gyula tervei alapján építettek Wagner Gyula részére. A korai modern stílusú épületet a leegyszerűsített formák, és tömegek jellemzik. A ház kialakítása Cour d’ honneur-ös („díszudvar”, melyet két oldalán előrenyúló oldalszárnyak fogják közre) a homlokzatok téglaburkolatúak.

Az eladásra kínált lakás az épület második emeletén helyezkedik el, 116 nm-es alapterületen, nappalija és 2 hálója az utca felé néz, valamint egy udvarra néző hálószobával rendelkezik, melynek saját fürdőszobája van. A helyiségek hihetetlenül tágasak, napfényesek.

A felhasznált prémium alapanyagokat a felújítási munkálatok során a legapróbb gondossággal választották ki. Mindegyik szoba elektromos redőnyökkel felszerelt, illetve klimatizált, melyhez kedvezményes H- tarifás áramszolgáltatást alakítottak ki. A H-tarifa csak fűtési szezonban vehető igénybe (október 15.-től a következő év április 15.-ig, 0-24 órában megszakítás nélkül folyamatos üzemben). A H-tarifa célja, hogy a megújuló energiaforrásból kiépített fűtési rendszerek esetén, a hő ellátást biztosító berendezések működését közvetlenül szolgáló készülékek áramfogyasztását egy kedvezőbb áru tarifa felhasználásával lehessen biztosítani, ami az éjszakai áramnál nem lehet magasabb, azaz legmagasabb bruttó ára 24-25 Ft/kWh.
Az összes külső- és belső nyílászáró egy kiváló asztalos keze munkáját dicsérik, valamint a beépített bútorok és az egyedileg tervezett konyhabútor, melynek konyhapultja különleges, gyönyörű mintázatú kőből készült, emelik a lakás színvonalát. Mindezt a beépített Neff konyhagépek és Liebherr hűtő tökéletesítik. A szobák hangulatát a halszálka mintázatú tölgy faparketta, a designer bútorok és lámpák teszik egyedivé. Az ingatlan riasztóval ellátott.

A társasház kis lakóközösségű, folyamatosan karbantartott. Nemrég fejezték be a teljes villamoshálózat cseréjét, amit a helyreállítási munkálatok, illetve az épület belő részének esztétikai megújulása követ. Közgyűlési határozat született a lift beépítéséről is.

További információért keressen bizalommal!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Losonczi Ivett
Tel: 36 30 6867-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek