Eladó lakás, Budapest 14. kerület, Herminamezőn villaépületben
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 14. dist.
Szobák száma
3
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
79m2
Emelet
2
Terasz / erkély
1
Referencia szám
LK486562
231 378 EUR 77 500 000 Ft

Leírás

Közvetlen a Városliget mellett, HERMINAMEZŐN az Ida utcánál igényesen karbantartott, parkosított kerttel/játszótérrel kialakított 10 lakásos polgári villa 2.emeletén eladó egy bruttó 83 nm-es, 3 szobás építész tulajdonos által a közelmúltban átépített/felújított nagy teraszos lakás (lakás alapterülete: 79nm+8nm terasz).

A mai igények szerint lett az ingatlan alaprajza áttervezve: amerikai konyhás nappali nagy étkező résszel és e mellé még 2 nagyobb méretű hálószoba is helyet kapott, melyekhez 2 fürdőszoba tartozik. Az egyik kádas, a másik pedig zuhanyzós, mely a háztartási helyiség funkcióval együtt kialakított.

A felújítás során az összes vezeték cseréje megtörtént, a fűtésrendszer kondenzációs kombi víztárolós cirkó radiátorokkal, az eredeti mintájára fa nyílászárók lettek gyártatva hőszigetelt üvegezéssel, s 12 ponton záródó biztonsági bejárati ajtó lett beépítve. A régi parketta helyett bambuszparketta burkolat került a lakás nagy részébe, alatta hangszigeteléssel. Egy lakószobának van a szomszéddal határos fala, s ez hangszigetelő előfallal lett ellátva. Az előszobában a beépített szekrények és a nagy méretű teljesen gépesített konyha az ár részét képezi.

A társasháznak van egy közös tulajdonú gondnoki lakása, s így gondnoka, aki a karbantartási munkákat, kertészkedést és a lépcsőház takarítást végzi.
A kertbe kocsival be lehet állni, de a társasház döntése alapján hosszasan parkolni az utcán lehet, mely fizetős, így mindig van parkolóhely.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Losonczi Ivett
Tel: +36-(30) 6867-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt