Eladó lakás, Budapest, 13. kerület
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 13. dist.
Szobák száma
4
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
150.55m2
Emelet
8
Terasz / erkély
2
Referencia szám
PR086263/LK/15499
915 010 EUR 358 647 500 Ft

Leírás

Költözhető luxus, közvetlenül a Duna-parton, MOST KIEMELTEN KEDVEZŐ ÁRON! Már csak néhány lakás elérhető!

A 13. kerületben, a Marina part legszebb szegletében, a Foka-öböl déli részén, közvetlenül a Duna-parton épült meg ez a lakópark, 9 szinten választható lakásokkal, igény szerint panorámával a Dunára, a budai hegyekre, az öbölre vagy az épületet körülvevő parkra. A kiemelten esztétikusan, de egyben energiatudatosan megépített épület tökéletes harmóniával simul a környezetébe, egy olyan otthont kínálva, ahol egybeolvadhatunk a természettel.

A projekt a klasszikus dunaparti hangulatot idézi. A parti sétányon kellemes sétákat tehet, vagy a padokon megpihenve élvezheti a gondtalanul hullámzó Dunát. Azoknak, akik a hajózás és a vízi sportok szerelmesei, különösen ajánljuk ezt a projektet, hiszen a parti sétányon a kikötő pár perc alatt elérhető. Ez a lenyűgöző módon a környezetébe applikált társasház olyan szellemben született, kiváló építészek remekműveként, így méltó módon határozza meg Budapest egyik legkülönlegesebb helyét, megbújva egy öbölben, a Dunáig nyújtózva; szinte részévé válva a fák, a víz és a város élő szövetének.

Emellett minden szegletében hordozza a luxust; mind a beépített anyagok magas minőségében, mind pedig a merészen tervezett terek mesterien megépített legapróbb részleteiben.

A projekt közvetlenül a város jól kiépült része mellett található. Kényelmes távolságra a belvárostól, autóval 7 percre az üzleti negyed, óvodák és iskolák, a sport- és bevásárlócentrumok, éttermek és kultúra pezsgésétől.

Az összesen az első ütemben megépített 159 lakás nagy része már gazdára talált, ha szeretne még itt lakást venni, érdemes most megnéznie!

Ez a lakás (IX.803) a nyolcadik emeleten helyezkedik el, nettó lakótere: 130.3 nm (tágas nappali + 3 háló, 2 fürdő), melyhez tartozik két terasz mindkét irányban, összesen 40.5 nm-en. Az ingatlan Ny-K-i tájolású, az öböl, a Duna és a patakpart felé is néz, ami jól látható a csatolt szintrajzon.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Domjánné Puskás Margit
Tel: 36 30 4153-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek