Eladó lakás, Budapest, 11. kerület
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 11. dist.
Szobák száma
4
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
101.00m2
Emelet
14
Terasz / erkély
1
Referencia szám
LK511153
501 728 EUR 180 000 000 Ft

Leírás

Körpanorámás azonnal költözhető Újbudán

A népszerű Kopaszi-gát szomszédságában épülő új városnegyedben kínálok olyan otthont, amiben egyaránt jelen van a modern élettér, a zöld környezet és a Duna közelsége adta harmónia. A BudaPart egyedülálló közösséget is teremt, hiszen a fejlesztés végére több ezer városlakó otthonává és munkahelyévé válik majd. Ahhoz, hogy valóban megteremtsék a 21. századi életstílust, nemzetközileg elismert városfejlesztési szakembereket, neves építészeket, tájépítészeket is bevontak a tervezésbe és gondolkodásba.

Az új városnegyed mindössze 3,5 kilométerre helyezkedik el a belvárostól, amit a Duna-part közvetlen közelsége, a Lágymányosi-öböl nyugalma, továbbá a Market Építő Zrt. által garantált építészeti minőség tesz még vonzóbbá. A társasházban 24 órás portaszolgálat és járőrözés működik. A lakás panorámája egyedülálló, egész Budapesten még csak hasonló sincs.

A 12. emeletről körpanorámás kilátás a Dunára, a Kopaszi gátra és Budapest legszebb és legmagasabb épületére a Mol Campusra. A kiválasztott burkolatok Prémium minőségűek, valódi fa Chevron parketta, márványhatású retifikált hidegburkolatok. Nobília matt fehér konyha, csillapított csukódású elemekkel, teljesen gépesítve. Profi lakberendező teszi otthonossá az ingatlant, hamarosan berendezett állapotban is készülnek fényképek.

A mellékelt montázson látható bútorok és színek szerint készül a lakás, felárral ezek a termékek is megvásárolhatóak. Befektetésre és saját célra egyaránt kiváló, ritka panorámája és tökéletes elhelyezkedése miatt minden időben értékálló.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Berta András Gábor
Tel: 36 30 8243-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt