Eladó iroda, Mogyoród
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Mogyoród
Szobák száma
0
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
243.50m2
Referencia szám
IR034033
584 112 EUR 230 000 000 Ft

Leírás

Ugye Ön is szívesen dolgozna vagy élne egy nyugodt, zöldövezeti, új családi házakkal megvalósult, luxus környezetet alkotó és mégis kellő intimitást biztosító lakóparkban, közel a főváros zsongásához.

Lake Forest Villapark ideális megoldás azok számára, akik vágyják a természet közelségét, de mégis szeretnének közel lenni a fővároshoz és prémium munka- vagy életkörülményt akarnak biztosítani. A villapark centrumában egy közel 7000 m2 nagyságú exkluzív, náddal és tavi növényekkel telepített tó került kialakításra, mely a csónakázás és a téli korcsolyázás élményét is adja. A szabadidőpark a nagyobbak számára nyújt kikapcsolódást. A játszótéren és a mini sportpályán a kisebb gyerekek is kikapcsolódhatnak. A parkban álló ingatlanok tulajdonosai a szabadidőpark, a játszótér és a mini sportpálya megvalósításával - kortól függetlenül - a lakókörnyezethez közel találják meg az aktív pihenés lehetőségét.
A környék infrastruktúrája kiváló, gyermekintézmények, üzletek, egészségközpontok és az M3 autópálya 1 km közelségében elérhetőek.

Itt épült meg 2022-ben a parkon belül is kivételes elhelyezkedésű luxus minőségű ikerház. Jelenlegi készültségi foka 99 %-os, használatba vételi engedéllyel rendelkezik. Akár lakóházként, akár irodaként is megvehető és működtethető. Ez a kínálatunk egy épületegység megvásárlására vonatkozik, de akár mindkettő az Öné lehet még kedvezőbb áron.

Az épület impozáns méretű és modern megjelenésű. A lakóház tájolása és a parkon belüli fekvése is ideális.
Nettó hasznos területet 243 nm. Kellemes méretű, jól berendezhető és a belső térhez funkcionálisan is kapcsolódó teraszának méretével növelve több mint 300 nm-es épített életteret alkot.
Műszaki elemei a XXI. század előremutató irányvonalát követők. Az átgondolt és a „luxus birtoklásának érzetét” árasztó belső tereit „AA” energetikai követelményeket is kielégítő szerkezeti és szigetelési anyagokból készítették. Földszintjén a gépkocsi tároló mellett csaknem 80 nm-es, tovább tagolható tér is található. Ezen a szinten, de jól szeparáltan még egy iroda és a kiszolgáló helyiségei is helyet kaptak. Az emeleten összesen 4 irodának alkalmas helyiség található, amelyet kondiszoba, szauna, jakuzzi, tetőnapozó is kiegészíthet.

A ház gazdaságos üzemeltetését, kényelmi szolgáltatásait a teljesség igénye nélkül hőszivattyús padló-mennyezet fűtési-hűtési rendszer, a prémium minőségű okosvezérlés, az elektronikus beléptető rendszer is garantálja. Napelemes rendszer is kiépíthető az előre elkészített hálózati kábelezések segítségével.

A dekoratív és stílusos megjelenésű épület elsősorban fiatal, dinamikus életvitelű, de nyugalomra is vágyó családok vagy home office jellegű vállalkozások élettere lehet.

Néhány kép az irodák berendezési lehetőségét és enteriörjét mutatja.

További részletek megismerése, az ingatlan megtekintése érdekében tisztelettel várom igényes, komoly vásárlási szándékú és kellő fedezettel is rendelkező ügyfelek érdeklődését.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Zellei István
Tel: 36 30 6647-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek