Eladó ház, Vecsés, Luxus életérzés minőségi lakóparkban Vecsésen!
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Vecsés
Szobák száma
6
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
300m2
Telek mérete
1134
Belső szintek száma
2
Referencia szám
HZ516653
467 885 EUR 169 800 000 Ft

Leírás

Luxus életérzés minőségi lakóparkban Vecsésen!
Eladásra kínálom ezt az egyedi kialakítású, 300 m2-es lakóterű családi házat, 1134 m2-es igényes kialakítású, intim telken!

A ház fűtéséről gáz cirkó gondoskodik, valamint extra a padló,-fal,-és mennyezet fűtés-hűtés is, a központi klímának köszönhetően.

Elektromos kapuk, korszerű biztonságtechnika is található az ingatlanon; szinte minden nyílászáró elektromos, leengedhető rácsszerkezetet kapott, valamint kiépítésre került a kamerarendszer is.

Hatalmas terek, élhető és minden kényelemnek megfelelő szobaméretek jellemzik ezt a 2010-ben korszerűen megépített és az óta is folyamatosan karbantartott otthont. Az elrendezésénél modern szemlélettel helyezték el a helyiségeket.
Nagyméretű,tágas előtérből nyílik egy vendég WC mosdóval, és egy praktikumnak megfelelő háztartási helyiség. Tovább haladva lépünk a hall és a nappali hatalmas terébe, onnan a konyha és étkező ékesíti a földszinti részt egy nagy terasszal, ami szuper helyszín baráti, családi rendezvényekre.

A nappaliból jutunk a ház jobb szárnyán elhelyezkedő dolgozó szobába, hálószobába és fürdőbe, illetve a két-két hálószobába, - mely egyikében a fürdő és wc beépített-, s egy mosókonyha helyiségbe. Az emeleten kapott helyet a gyönyörű fő hálószoba, hatalmas fürdővel, és egy kényelmes terasszal. A ház legtöbb helyisége portói rózsa márvánnyal burkolt, mely nem csak egyedülálló tulajdonsága az otthonnak, hanem esztétikailag is tökéletes.

Fűthető, kültéri medence az udvar legintimebb részén található így abszolút pihenést biztosít a forró nyári napokon. Az udvarban kialakításra került egy nyári konyha, ami szuper helyszínt a nagyobb összejöveteleknél. Igényesen és szépen rendben tartott telken, térkövezett részek és minőségi műfűvel borított.

A környék egyszerűen gyönyörű. A Kispatak és Katica-lakópark igen kedvelt része Vecsés városának. Közelben található iskola, óvoda, bevásárlási és tömegközlekedési lehetőségek, mégis egy nyugodt, csendes, természet közeli lakópark.

Az ingatlan ideális választás, ha szeretne a főváros közelségében élni családjával, egy kifinomult otthonban, a kényelem, elegancia és luxus ölelésében.
Amennyiben úgy érzi, megtalálta ideális otthonát, további információért és megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal a hét bármely napján, várom megtisztelő hívását!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Kis Virág
Tel: +36-(30) 3756-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt