Eladó ház, Üllő
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Üllő
Szobák száma
12
Fürdőszobák száma
5
Alapterület
551.00m2
Telek mérete
3190.00
Belső szintek száma
3
Referencia szám
HZ072806
952 381 EUR 375 000 000 Ft

Leírás

Eladó Üllő főutcáján 3190 m2-es telken, 407 m2-es szigetelt villa, fűthető medencével, szaunával, kandallóval, 144 m2-es vendégházzal, 3 állásos garázzsal.

Az ingatlan 1929-ben épült és 25 éve teljesen felújították, restaurálták az egész épületet kívül-belül. Ekkor épült a vendégház és a medencetér is.
A teljes bútorzat alku tárgyát képezi eladáskor.

A főépület első szintjén kapott helyet a hatalmas nappali, ami egy bár részen keresztül kapcsolódik a wellness részleghez. Utóbbi tartalmaz egy gyönyörű fűthető úszómedencét, fitness részt, szaunát. Ennek oldala teljesen kertkapcsolatossá (nyitottá) tehető az emelő-toló ajtók segítségével, illetve szellőztetővel és páramentesítővel is el van látva.
Az alsó szinten találunk még egy dolgozó szobát, konyhát, étkezőt, fürdőt, wc-t.

Az emeletre érve csodálatos nappalin keresztül egy hatalmas könyvtár helyiségbe érünk. Ezen a szinten kapott helyet a szülői háló, melynek saját fürdőszobája van gardróbbal együtt. Tovább sétálva a szinten 2 db vendégszoba van külön fürdővel és wc-vel. Még egy emelettel fentebb egy vendégszoba van kialakítva és mellette egy 126 m2-es beépíthető padlástér van, amiből akár egy nagy buli helyiséget alakíthatunk ki vagy további 3 szobát.

Az ingatlan mellett épült fel a vendégház is, ami két szintes és 144 m2, klimatizált.
Mellette közvetlen van egy 73 m2-es 3 állásos garázs, ami nagy méretű autók befogadására is képes. Mindkét épület alatt egy-egy 25 nm-es pince is van.

Érdemes tovább nézni a gyönyörű birtokot, mivel a medence helyiség mellett elhaladva gyönyörű örökzöldek látványa tárul elénk.
Érdemes megtekinteni, ezt a remek helyen megépült csodaszép, exclusive ingatlant Üllő központjában a reptértől és Budapesttől pár percnyire.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Baski Attila
Tel: 36 30 8396-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek