Eladó ház, Tiszaszentimre
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Tiszaszentimre
Szobák száma
15
Fürdőszobák száma
8
Alapterület
600.00m2
Telek mérete
12780.00
Belső szintek száma
2
Referencia szám
HZ044391
1 300 000 EUR 511 875 000 Ft

Leírás

Idilli környezetben megvalósult álom.
Csend, nyugalom és izgalmas egyediség jellemzi ezt a Tisza-tó melletti magánbirtokot.
18 év munkájával, 35-40 év építészeti és lakberendezői tapasztalatával jött létre ez a közel 1,3 ha területű magánbirtok.
A vidéki kúriát idéző, de modern technológiával készült épületek 7 apartmant és egy nagyobb privát életteret foglalnak magukba.
Ezek közül 5 szinte állandó kihasználtsággal fogadja a prémium környezetre, minőségi pihenésre, intim elvonulásra vágyó vendégeket.
A luxus környezetet a belső parkra nyíló lakosztályok megismételhetetlen stílusa, egyedi, néha meghökkentő belső terei és hangulata alkotja.
A világ valamennyi földrészéről találhatóak itt építészeti elemek. Az Erdélyből származó nyílászárók, az Afrikából hozott kődíszek, a Dél-Amerikából itt helyet találó Frida Kahlo lakásdíszek, festmények, a francia lámpák izgalmas elegyet és miliőt alkotnak.
Ezek a padló- és mennyezeti, geotermikus fűtésű, tripla üvegezésű, YTONG 40-es falszerkezetű, 18 KW-os napelemes rendszerrel ellátott épületek belső díszei. De tavasztól késő őszig használható a szabadtéri, 50 m2-es vízfelületű sós vizű medence és a jakuzzival kiegészített szaunaház is.
A 18-20 férőhelyes pergolája csapatépítő találkozók vagy családi rendezvények helyszíneként is szolgálhat.
A további részletekről személyesen tájékozódhat.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Zellei István
Tel: 36 30 6647-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek