Eladó ház, Tata
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Tata
Szobák száma
9
Fürdőszobák száma
0
Alapterület
358.00m2
Telek mérete
242.00
Belső szintek száma
1
Referencia szám
HZ037669
856 206 EUR 350 000 000 Ft

Leírás

2021-es építésű rendezvényhelyszín, meleg konyhás étterem, cukrászda és panzió eladó a Öreg-tónál, mely helyszín Tata, turisták és helyiek által, sűrűn látogatott környéke.A tulajdonos belső építész segítségével valósította meg elképzeléseit, egy igazán igényes kivitelezésben.

Az épület rendelkezik teraszhasználattal, s van vendégpakolója is.


Az alsó szinten egy étterem kiszolgáló pulttal - meleg konyhával, alapanyag tárolási lehetőséggel- és egy cukrászda található. Összességében több mint 50 fő fogadására van lehetőség. Szeparált mellékhelyiségek igényes kialakítással és szociális helyiség is van.A beépített tetőtérben 9 szoba került kialakításra, mind külön fürdőszobával. Itt remekül üzemelhet egy panzió.

Rendezvényhelyszínnek használható ennek köszönhetően, mert 18 ember elszállásolására is alkalmas.

Az épület 2001-ben épült, a tulajdonos 2019-ben vásárolta meg, amikor csak a fal és a tető állt. 2021-ig bezárólag mindent befejeztek, kialakítottak, megépítettek. Minden közmű kialakítása megtörtént, és 1 éve hasznosítják az ingatlant.  A falak B38-as téglából épültek, 20 cm-es grafitos szigetelést kapott. Az aljzatot 15cm-es hőszigeteléssel látták el, és az egész alsó szinten műgyantát használtak burkolat gyanánt. A födém vasbetonból készült, a tetőteret teljesen beépítették.  A tető teljesen új, a héjazata Bramac betoncserép.Az alsó szint fűtését gázkazán biztosítja, a nyílászárók műanyagok. A gázon kívül minden közműdíjat fogyasztás alapján kell fizetni, a gáz átalánydíja havi 60-70 ezer Ft.


Kiváló lehetőség sok-sok ötlet megvalósítására.

Oktatás, rendezvény, kultúra, szórakozás. Ezek mindegyikére alkalmas a hely, és az ingatlan.

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Szunyog Patricia
Tel: 36 30 5553-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek