Eladó ház, Szada
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Szada
Szobák száma
8
Fürdőszobák száma
3
Alapterület
500.00m2
Telek mérete
2010.00
Belső szintek száma
3
Referencia szám
HZ015538
843 548 EUR 320 000 000 Ft

Leírás

Villa, panzió, cégközpont, többfunkciós ingatlan eladó Veresegyház mellett, Szadán.
Eladóvá vált egy 500 m2 nettó alapterületű, 9 szobás újszerű állapotban lévő ingatlan, 2000 m2 méretű telken!

Ingatlan: Az eladásra kínált villa Szada egy újonnan beépített területén található, ahol nagy méretű telkeken elhelyezkedő, kertes családi házak uralják a látképet, a lakóövezet közvetlen határán pedig erdősített természetvédelmi terület található, és sétatávon belül elérhető még a veresegyházi tó is. Ez a körzet a főút közelsége révén egyszerre biztosít perceken belül elérést az autópálya irányába, valamint mégis garantálja a nyugalmat a félreeső, erdőszéli jellegénél fogva.

A VILLA nettó 500m2 nagyságú belső térrel rendelkezik, melyhez még további 3 terasz is kapcsolódik. Az épület 20 éves, de folyamatosan karbantartott, így állapotára nem lehet panasz. Az otthon melegéhez a fűtést két fűtőkörön, radiátorokon és padlófűtésen keresztül napelemek és hőszivattyús rendszer biztosítja (kiépítése folyamatban), amihez a fűtésre és hűtésre is alkalmas légkondicionáló, illetve egy kandalló is hozzájárul. A korszerűsítési terveknek köszönhetően az épület tényleges fűtési költség nélkül kifűthető!

A földszinten található a nappali étkezővel, a dolgozó és a wellness,
illetve a garázs is.
A klasszikus stílusban kialakított, amerikai konyhás nappaliban a működő kandalló biztosítja a téli esték meghittségét. Innen közelíthető meg a wellness helyiség is, ahol a testedzés és pihenés egyaránt az évszaktól függetlenül biztosított (igény szerint itt ellenáramoltatós medence kialakítására is van lehetőség). Ebből a helyiségből nyíló fürdőszobában masszázskabinos zuhanyzó, valamint finn szauna garantálja a jól megérdemelt lazítást. Szintén a wellness helyiségből nyílik egy öltözőszoba is.

Mind a nappali, mind a wellness helyiség kertkapcsolatos - innen lehet kijutni a földszinti fedett teraszra, ami mellett 10 méteres medence található, így a nyári forróságban is biztosított egyaránt az árnyékos pihenés, valamint az aktív kikapcsolódás. A földszinten található továbbá a két beállásos garázs is - a két beállásos fedett kinti parkolóval és a kövezett előkerttel együtt, így telken belül akár 10 személygépkocsi parkolása is megoldható.

Az emelet a lakószobáké és a hozzájuk kapcsolódó intim tereké - azaz 5 lakószoba, 2 fürdőszoba, valamint 2 gardrób található a szinten lényegében kétfelé osztott elrendezéssel, így még egy népesebb, akár több generációs család is kényelmesen elfér.

A lakószobák mindegyikének kijárata van az emeleti erkélyekre - a négy déli szoba a közös déli erkélyre nyílik, az északi lakószobának pedig egy kisebb, privát erkélyre nyílik ajtaja. A két fürdőszobának ezen a szinten egyaránt van zuhanyzója és fürdőkádja is.

A második emeleten a tetőtér beépített, és a villa legnagyobb közösségi terét szolgáltatja több mint 100 m2 nagyságú területével, ahol 150” méretű vetítős, 5.1 surround házimozirendszer került beépítésre, valamint beépített könyvszekrény is fellelhető itt, amely lehetőséget biztosít egy nagyobb könyvtári gyűjtemény elhelyezésére. Ennek megfelelően a tetőtér egyaránt alkalmas a legkisebbek számára játékra, a nagyobbak számára beszélgetésre vagy hangulatos időtöltésre, hiszen az ebben a helyiségben rejlő lehetőségeknek csak a fantázia szab gátat.

A TELEK egy többszáz fajból álló, többezer egyedet számláló botanikai gyűjtemény otthona, valamint egy több lépcsős mesterséges vízrendszert alakítottak ki rajta, mely a kövezett parkoló végétől induló kis patakkal kezdődik, mely 50 méteres útjának végén folyik bele a 100 m3-es kerti tóba.

Szintén a parkolóból kövezett út indul a hátsó kertbe, melynek útja keresztül vezet a kert különféle részein; a rózsakerttel és lilaakácokkal befuttatott pergola alatti csobogóval díszített előkerten, a gyümölcsös- és fűszerkerten, elérve a ház földszinti teraszát, ahol a tó melletti stéghez és a terasz alatti tíz méteres medencéhez érve végződik.

Lokáció:
SZADA jelenleg Veresegyház mellett az agglomeráció pesti oldalának legkeresettebb települése. Kitűnő lokáció a Gödöllői dombság lábánál, ahonnan a főváros és a Liszt Ferenc Repülőtér is könnyedén elérhető az M3 és az M31 autópályákon.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Olgaard Zsáki Izabella
Tel: 36 30 6984-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek