Eladó ház, Szabadbattyán
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Szabadbattyán
Szobák száma
7
Fürdőszobák száma
1
Alapterület
400.00m2
Telek mérete
44107.00
Belső szintek száma
0
Referencia szám
HZ013412
1 000 000 EUR 385 560 000 Ft

Leírás

Egyedülálló Kúria Szabadbattyánon!
Megvételre kínáljuk ezt a lenyűgöző hangulatú, presztízsértékű autentikusan korszerűsített ingatlant.
A kúria területe 44 107 négyzetméter, az épület mérete 400 négyzetméter, amely impozáns terekkel és lenyűgöző kialakítással büszkélkedik.
Az 1920-ban épült kúria összesen 7 szobával rendelkezik, beleértve a hangulatos könyvtárszobát is, amely a kényelmes olvasás és pihenés ideális helyszíne. A kúria részeként egy kertkapcsolatos télikert is helyet kapott, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a gondosan ápolt parkra.
A kúriában összesen 3 fürdőszoba található, melyek modern felszerelésekkel és kényelmi szolgáltatásokkal rendelkeznek. A padlófűtés gondoskodik a kellemes hőmérsékletről az egész ingatlanban, így ez az otthon mindig barátságos és meghitt légkört biztosít.
Az ingatlanhoz a belső udvarban garázsok, gazdasági épület és üvegházak kerültek kialakításra, hogy az ingatlan minden igényt kielégítsen.
A területen több fúrt kút is rendelkezésre áll, továbbá, a területre 300 gyümölcsfa is telepítésre került, így az új tulajdonosnak lehetősége van saját gyümölcsös kialakítására és élvezheti a természet adta kincseket.
Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy sajátjaként üdvözölhesse ezt a lenyűgöző kúriát Szabadbattyán egyik legszebb részén. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy egy személyes megtekintés keretében közelebbről is megismerhesse ezt a varázslatos otthont!

Kollégánk várja érdeklődését!

Hortobágyi Zsuzsanna_
Tel: 36 30 9634-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek