Eladó ház, Siófok
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Siófok
Szobák száma
7
Fürdőszobák száma
5
Alapterület
654.00m2
Telek mérete
1609.00
Belső szintek száma
3
Referencia szám
HZ094585
1 659 923 EUR 640 000 000 Ft

Leírás

Reprezentatív luxusvilla a Balaton fővárosában, ami most az Öné lehet!

Az emblematikus megjelenésű, az 1800-as évek úri sétányának hangulatát visszaidéző épület méltóságteljes homlokzattal mutatkozik be az érkezőnek.
A gyönyörűen parkosított 1605 nm-es telkén álló épületek három részre tagoltak.
Az eredeti megjelenést igyekezettel és sikerrel megtartott főépület a tó irányába néző bejáratú. A 2020-ban lezajlott legutóbbi felújítás műszaki megoldásai az eredeti stílust megtartva csempészték be a mai kor luxus igényeit is teljesítő megoldásokat. A majd 1 méteres falakon belül megújult, modernizálódott minden épületelem. A luxus gépészet, az okos otthon távfelügyelet, az olasz burkolatok, a konyhasziget és beépített bútorok, szaniterek, prémium konyhai gépesítettség és sok modern világítótest jelent meg a padló-fal és mennyezet fűtéses, földhő-szivattyús energetikai megoldások és a fan-coil klímák mellett. Nyílászárói szabotázs védettek, golyóálló üvegezésűek és természetesen távfelügyeletes komplex elektronikai rendszerrel is védettek.
A tágas nappali-amerikai konyhás földszinti tér kellemesen ötvözi a modern kor berendezési elemeit a korhű enteriőrrel. A konyhát igény szerint elválasztó elhúzható üvegfal és a meleg hangulatú kandalló jól reprezentálja a hagyomány és modernség elegyét.
6 lakószobájához 3 fürdőszoba és számos kiszolgáló helyiség kapcsolódik. Tetőterében játékszoba, pincéjében borozó fokozza a pihenés élményét.
A középső traktusban wellness részleg, finn szauna + merülő medence, zuhanyozó, pihenőtér, edzőterem teszi lehetővé a tulajdonosok vagy vendégeik aktív pihenését.
A hátsó utcáról is megközelíthető hátsó traktusban kapott helyet 3 garázs és több tárolótér is.
Ez egy elegáns, reprezentatív és prémium adottságú ingatlan, amelyet prémium igényeket támasztó ügyfeleink részére ajánlok. A ház történetiségét, korábbi tulajdonosait megismerve biztos lehet benne, hogy ennek az épületnek az egyedisége és reprezentatív jellege még hosszú időkig megkülönbözteti a környék ingatlanjaitól.

Ismerje meg személyesen, készséggel bemutatom Önnek!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Zellei István
Tel: 36 30 6647-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek