Eladó ház, Pécs
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Pécs
Szobák száma
6
Fürdőszobák száma
3
Alapterület
290.00m2
Telek mérete
1610.00
Belső szintek száma
2
Referencia szám
HZ066471
786 490 EUR 299 000 000 Ft

Leírás

Pécsett a Mecsek oldalban, örök panorámás telken eladó egy 2002-ben neves építész által tervezett, akár több generáció együttélésére is alkalmas impozáns villa.
Az épület szervesen beleillik a tájba. Jó fekvésű - tájolású örök panorámás saroktelken. Az épületet több méter magas kőkerítés veszi körül. Tágas belső terek, minőségi anyagok felhasználásával kialakított enteriőr.

A telek alsó fele terméskőből épített támfallal határolt, rajta antik kovácsoltvas korláttal, antik homokkő lépcső sorral és boltíves pincével. A pince elő teraszán masszív kőasztal, lugasszőlővel védve. A falba beépített kemencével-, sütő-, főző- és grillezővel jól kihasználható .

Az egyedi úszómedencéhez közeledve antik Zsolnay fagyálló virágtartó posztamens.
Jobbra bő termésű fügefa. Kerítés mellett lugas és parkosított kert kapott helyet.
Az épülethez vezető híd, amely a kerten átvezet a garázsokhoz. A lejáró automata fűtéssel ellátott, ami télen nagyon praktikus és csúszásmentes. Panorámás 100 nm-es terasz, ahonnan egyedülálló, örök panorámás kilátás tárul elénk. A terasz körül egyedi tömör homokkő és plusz antik kovácsoltvas alkot korlátot. Megtekintéshez hívjon bizalommal.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Kovács Andrea
Tel: 36 30 7398-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek