Eladó ház, Nyíregyháza
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Nyíregyháza
Szobák száma
8
Fürdőszobák száma
1
Alapterület
545.00m2
Telek mérete
1360.00
Belső szintek száma
0
Referencia szám
HZ082832
500 478 EUR 199 000 000 Ft

Leírás

Klasszikus elegancia modern, megújult köntösben!
Nyíregyháza déli városrészében épült 15 éve ez a külső megjelenésében modern megjelenésű és reprezentatív családi ház. A közel 1400 nm-es telke mediterrán növényzettel és elegáns parkkal veszi körbe a sok-sok luxust rejtő épületet.
A dekoratív és klasszikus stílusú közlekedőből több földszinti lakószoba nyílik, amelyekhez privát fürdőszobák és gardróbok tartoznak. A földszinti moziszoba igazi kuriózum. Az optimális tájolású amerikai konyhás nappali a ház központi tere, ami déli oldaláról a tágas teraszhoz és a wellnesstérhez is kapcsolódik. A konyha 2 éve lett prémium színvonalú gépesítéssel és praktikus bútorzattal felújítva. A relaxációs részben érzékelhető a ház által nyújtott luxus életérzés, hiszen fedett és fűtött medence, 6 személyes szauna és jakuzzi is rendelkezésre áll a testedzést segítő eszközök mellett.
Az emeleti privát szobák prémium kivitelű lépcsőtéren és egy impozáns méretű hallon át közelíthetők meg. Itt is az átgondolt és saját igényre szabott tervezés és a minőségi kivitelezés a jellemző.
A 8 szobás, 4 fürdőszobás épülethez csaknem 60 nm-es garázs csatlakozik.
Ez a luxusingatlan reprezentatív életvitelű és nagyobb létszámú családok új otthonaként is alkalmas, valamint üzleti célra is megfelelő lehet.
A további részletek megismerése és az ingatlan helyszíni bemutatás érdekében várom szíves megkeresését.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Zellei István
Tel: 36 30 6647-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek