Eladó ház, Nyíregyháza
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Nyíregyháza
Szobák száma
4
Fürdőszobák száma
1
Alapterület
190.00m2
Telek mérete
500.00
Belső szintek száma
2
Referencia szám
HZ043637
369 936 EUR 145 000 000 Ft

Leírás

Elegáns luxus otthon a Báthory lakóparkban!

5 éve épült ez az abszolút modern, naprakész technológiával megépített, belső kétszintes lakóház a város egyik leginkább kedvelt és magasan árazott lakóövezetében.

A csak a garázsokkal érintkező iker jellegű ház 500 nm-es, parkosított kertjében kapott helyet a 24 nm-es, feszített vízfelszínű, fűtött medence és a 7 személyes jakuzzi, amit pázsitos, díszfákkal beültetett udvar vesz körbe.

A 160 nm-es lakótérben kialakított földszinti nappali és étkezős amerikai konyha a központi élettér. A minden igényt kielégítően felszerelt konyha és a tágas központi belső terek akár 12-15 fős családi vagy baráti összejövetelek számára is alkalmas.
A praktikus és jól átgondolt tervezés eredményeként lakó- vagy dolgozószoba a földszinten is helyet kapott, melyhez privát gardrób és fürdőszoba is kapcsolódik.
Az emeleten kialakított privát szobák és kiszolgáló helyiségeik szintén a ma elérhető egyik legjobb minőségű anyagok felhasználásával valósult meg.
A belső enteriőr és az alkalmazott anyagok színvilága a ma divatos fehér és kontrasztosan sötét árnyalatokkal készült, amelyet a belső bútorzat és berendezés harmonikusan egészít ki.

A ház építészeti jellegét és stílusát a fiatalos dinamika jellemzi.
Az otthon megélhető luxust a wellness lehetősége, a csak karbantartó gondozást igénylő ház körüli park, a prémium minőségű építőanyagok alkalmazása, a 13 kw-os napelemes rendszer és sok-sok praktikus és egyedi megoldás teszi lehetővé.
Ezeknek is köszönhetően ajánlom a minőségi és prémium minőséggel megvalósított otthont kereső fiatal ügyfeleink számára.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Zellei István
Tel: 36 30 6647-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek