Eladó ház, Nyíregyháza
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Nyíregyháza
Szobák száma
4
Fürdőszobák száma
1
Alapterület
310.00m2
Telek mérete
957.00
Belső szintek száma
2
Referencia szám
HZ014170
507 683 EUR 199 900 000 Ft

Leírás

Belvárosi luxus Nyíregyházán

A centrum egyik csendes, hangulatos és ősfás utcájában épült meg 2004-ben ez a számtalan prémium elemet magába foglaló ingatlan.

A 960 nm-es telek a kiváló tájolásnak köszönhetően egy napos, tágas és luxus elemeket tartalmazó ház megépítését tette lehetővé. Ezt a tulajdonosai átgondolt, családra szabott tervezés eredményeként valósították meg. Az ingatlan rendkívül hangulatos, prémium felszereltségű, igazi csodaotthonná vált.

A közvetlen kertkapcsolat kialakításával használták ki a különleges mikroklímájú, a belvárosban páratlan „zöld sziget” adottságait.

A csodás növényekkel hangulatossá tett fedett teraszról a 190 nm-es, minden igényt kielégítő és 5-6 tagú családok számára is megfelelő életteret adó otthonba léphetünk. Itt a pazar közös tér és a családtagok privát szféráját biztosító intim helyiségek is megtalálhatóak.

A ház közel passzív hőtechnikai adottságait a 40-es Ytong falazat, a gáztöltetes, fokozott légzárású nyílászárók mellett a 9,5 KW-os napelemes rendszer is garantálja.

A tulajdonos luxus érzetét egyebek mellett az 52 nm garázs, a járdafűtés, prémium biztonsági rendszer kamerákkal, riasztóval, vízlágyító, központi porszívó, valamint az udvari 25 nm-es gerenda wellnessház sótéglákkal + finn szauna és merülő medence is szolgálja

További információért forduljon hozzám bizalommal!

Kérem csak komoly szándékú és megfelelő anyagi lehetőséggel is rendelkező érdeklődők hívjanak.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Zellei István
Tel: 36 30 6647-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek