Eladó ház, Mogyoród
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Mogyoród
Szobák száma
7
Fürdőszobák száma
3
Alapterület
380.00m2
Telek mérete
1232.00
Belső szintek száma
2
Referencia szám
HZ025648
1 396 825 EUR 550 000 000 Ft

Leírás

„Ház a tónál” ….a Lake Forest Villaparkban.

Ugye Ön is szívesen élne egy nyugodt, zöldövezeti, új családi házakkal megvalósult, luxus környezetet alkotó és mégis kellő intimitást biztosító lakóparkban, közel a főváros zsongásához.

Lake Forest Villapark ideális megoldás azok számára, akik vágyják a természet közelségét, de mégis szeretnének közel lenni a fővároshoz és prémium életkörülményt akarnak családjuk számára biztosítani. A villapark centrumában egy közel 7000 m2 nagyságú exkluzív, náddal és tavi növényekkel telepített tó került kialakításra, mely a csónakázás és a téli korcsolyázás élményét is adja. A szabadidőpark a nagyobbak számára nyújt kikapcsolódást. A játszótéren és a mini sportpályán a kisebb gyerekek is kikapcsolódhatnak. A parkban álló ingatlanok tulajdonosai a szabadidőpark, a játszótér és a mini sportpálya megvalósításával - kortól függetlenül - a lakókörnyezethez közel találják meg az aktív pihenés lehetőségét.

A környék infrastruktúrája kiváló, gyermekintézmények, üzletek, egészségközpontok és az M3 autópálya 1 km közelségében elérhetőek.
Itt épül és 2022-ben kerül műszaki átadásra ez parkon belül is kivételes elhelyezkedésű luxus ház. Jelenlegi készültségi foka 78-80 %-os.
Az épület impozáns méretű, két oldalán erdőkkel határolt telken valósul meg. A lakóház tájolása és a parkon belüli fekvése is ideális. Nettó hasznos területet 300 nm-nél is nagyobb. Hatalmas és a belső terekhez funkcionálisan is kapcsolódó teraszainak méretével növelve több mint 500 nm-es épített életteret alkot.

Műszaki elemei a XXI. század előremutató irányvonalát követők. Az átgondolt és a „luxus birtoklásának érzetét” árasztó belső tereit „AA” energetikai követelményeket is kielégítő szerkezeti és szigetelési anyagokból készítették. Földszintjén a tripla méretű gépkocsi tároló mellett csaknem 80 nm-es nappali tér is található. Ezen a szinten, de jól szeparáltan két hálószoba és a kiszolgáló helyiségei is helyet kaptak. Az emeleten a háló és lakóhelyiségek mellett kondiszoba, szauna, jakuzzi, tetőnapozó is megvalósítható.
A ház gazdaságos üzemeltetését, kényelmi szolgáltatásait a teljesség igénye nélkül a Wolf hővisszanyerős szellőztető rendszerrel kombinált levegő-levegő hőszivattyús padló-mennyezet hűtés-fűtés, a prémium minőségű okosotthon, az elektronikus beléptető rendszer is garantálja. Napelemes rendszer is kiépíthető az előre elkészített hálózati kábelezések segítségével.

Az impozáns és modern megjelenésű épület méltó tulajdonosa lehet már a jelenlegi készültségnek megfelelő állapotban is, de a megjelölt ár a kulcsra kész, befejezett ingatlan értékét tartalmazza.

További részletek megismerése, az ingatlan megtekintése érdekében tisztelettel várom igényes, komoly vásárlási szándékú és kellő fedezettel is rendelkező ügyfelek érdeklődését.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Zellei István
Tel: 36 30 6647-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek