Eladó ház, Kisújszállás
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Kisújszállás
Szobák száma
6
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
464.00m2
Telek mérete
1040.00
Belső szintek száma
1
Referencia szám
HZ051778
419 048 EUR 165 000 000 Ft

Leírás

Kivételes és modern családi ház Kisújszállás csendes városrészében.
A két utcáról nyíló tágas telek tette lehetővé a fiatalos, a tulajdonos család életvitelére szabott, csaknem 500 nm-es lakóépület megépítését 2018-ban.
Az átgondolt tervezésnek köszönhetően itt kényelmesen és zavarásmentesen élhető a társasági, üzleti és privát életét egyaránt. A játékosan és stílusosan megtört épülettömeg is utal a ház egyediségére és a környező házaktól eltérő prémium jellegére.

A korszerű és minőségi anyagok alkalmazása, a funkcionálisan is átgondolt belső terek kapcsolata mind-mind a luxus életérzést szolgálja.

A földszint központi része a nappali-amerikai konyha, ami 125 nm-es. Igazán impozáns. Itt nem jelenthet gondot a 12-15 fős ünnepi vagy családi ebéd sem, hiszen az egyik legdominánsabb és egyedi kivitelű bútor is csak részben tölti be a teret. A több irányból is mélyen üvegezett ablakai révén minden napszakban világos. A nyáron a kellemes terasz- és kertkapcsolat tágítja ki a belső teret.
A jól szeparált játékszoba, hálószoba és kiszolgáló helyiségek mellett a földszinten található egy privát iroda és egy fitnesz helyiség is. A luxust egy később elhelyezhető jakuzzi is fokozhatja.

Dekoratív belső lépcső vezet az emeleti privát szobákhoz, gardróbokhoz és az elegáns fürdőszobához.

A ház kivételességét és egyediségét nem csak a beépített prémium minőségű anyagok alkalmazása, az épületgépészeti elemek kimagasló minősége mutatja, hanem az ingatlant a tulajdonos úgy tervezte, hogy a későbbiekben akár panzió, hotel vagy idősek otthona is kialakítható legyen benne. Ehhez a tulajdonosnak előzetes tervek állnak a rendelkezésére. Emiatt befektetési céllal is ajánlom az ingatlant, hiszen nem csak egy szerető család otthona lehet.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Zellei István
Tel: 36 30 6647-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek