Eladó ház, Kecskemét, Kecskemét luxus övezetében, 2 éves luxus ház
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Kecskemét
Szobák száma
9
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
367m2
Telek mérete
3301
Belső szintek száma
2
Referencia szám
HZ495058
613 600 EUR 220 000 000 Ft

Leírás

Kiváló vétel, minimalista luxus otthon Kecskeméten!

Kecskemét kedvelt, csendes, könnyen megközelíthető részén, magas műszaki tartalommal , 367 m2-es luxus családi ház, 3301 m2 telken eladó!

A házról pár mondatban:

A ház alagsorában helyezkedik el az akár négy nagyméretű autónak is kényelmes parkolást biztosító garázs, melybe elektromos garázskapun juthatunk be, amelyből nyílik egy tágas tárló, egy mosdó, kazánház. A közlekedőből egy igényes hangrendszerrel kialakított moziszobába érünk. Az alagsorból lépcsőn juthatunk fel a földszinti részre.

Az épület földszintjén a bejárathoz közel vendégmosdó található. Az impozáns bejárat utáni közlekedőből jutunk a tágas, rejtett led világítással megvilágított, nappaliba, mely közvetlenül kapcsolódik a fedett teraszhoz. A nappali mellett található a tágas étkező, mely összefonódik a prémium minőségű gépekkel felszerelt konyhával. A földszinten található még egy hatalmas szülői háló, egy gyermekszoba, egy gardrób szoba, egy mosdó, és egy tágas fürdőszoba sarokkáddal, zuhanykabinnal.

Az emeleti lakótérbe érve egy tágas közlekedő fogad, melyből nyílik egy nagy fürdőszoba, egy tágas dolgozószoba, egy vendégszoba, egy nagy fedett erkélyes hálószoba. Ezen kívül még kettő szobát találunk az emeleti részen. Hatalmas üvegfelületek rendkívül tágas és világos érzettel töltik meg az egész házat. A nyílászárók távirányítós biztonsági alumínium redőnyökkel felszereltek!

A fűtésről zárt égésterű kondenzációs gázkazán gondoskodik hőtárolóval.
A hűtésről, szellőztetésről egy helyiségenként szabályozható prémium minőségű szellőztetőrendszer gondoskodik.
A ház 38 cm-es porotherm tégla falazattal rendelkezik, 20 cm-es szigeteléssel. A válaszfalak 20 cm vastagságúak.

A teljes kert automata öntözővel ellátott, ahol egy 8x4 méteres igényes medence, egy nagy méretű fedett szaletli valóban privát luxus környezetet teremt. Az udvarban több autó számára van férőhely.

A teljes biztonságról kiépített kamera és riasztórendszer gondoskodik. A ház területére lépve azonnal érezzük, hogy minden prémium anyagok felhasználásával valósult meg.

További információkkal készséggel állok rendelkezésére.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Kis Virág
Tel: +36-(30) 3756-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt