Eladó ház, Kecskemét, Falusi turizmus, Lovastanya
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Kecskemét
Szobák száma
4
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
1000m2
Telek mérete
34974
Belső szintek száma
2
Referencia szám
HZ451590
427 664 EUR 140 000 000 Ft

Leírás

Lovastanya eladó Kecskemét közelében!

A magyar Alföld romantikus hangulatát idéző környezetében, Ballószög külterületén, Kecskeméttől alig 10 km-re hoztak létre a tulajdonosok erdős környezetben egy turisztikai központot, ahol testközelből élvezheti a természet adta adottságokat. Lóháton, lovas kocsival is bejárható a környék. 1994-ben egy kisebb, 100 év körüli vályog falazatú épület teljes felújításával kezdték kialakítani a lovas tanyát. Azóta a közel 3,5 Ha-os területen több épületből álló komplexumot hoztak létre. Szinte 2 évenként bővítették az ingatlant. A legutóbb létrehozott tetőtér beépítéses vendégház 2009-ben létesült. Két rendezvény terem áll rendelkezésre, max. 140 főre tudnak ellátást szervezni. Az összes, vendéglátáshoz szükséges engedéllyel rendelkezik a létesítmény. Az épületekben 28-30 fő részére tudnak jelenleg egyszerű szállást biztosítani. Tartályos gáz, és vegyes tüzelésű kazánról biztosított a fűtés és a meleg víz ellátás.

A régi házat stílusosan ide illő bútorokkal rendezték be. A tornácos kis ház nagyon hangulatos tud lenni a falusi turizmust kedvelők körében. Az udvaron egy fedett szín alatt nyári estéken akár kemencében sült vacsorát is elő lehet készíteni. A pincében egy "kortyintóban" hűsölhetnek a vendégek. 2012-ben építettek egy 16 x 6x 0,7-1,3 méter mély medencét is.

A területet 4 fúrt kút látja el ivóvíz minőségű vízzel. Ezek közül az egyik egy 120 méteres szélkerekes kút.

Korábban esküvők, lakodalmak lebonyolításával, céges találkozók szervezésével, gyermekek nyári táboroztatásával, lovas oktatással, pusztai kocsikázással foglalkoztak családi vállalkozás keretében.

A közelben van Ballószög kis repülőtere is. A tanya a település utolsó aszfaltozott utcájától nem egészen 1 km-es földútról közelíthető meg.

Álmodja újra Ön ezt a helyet, kapcsolódjon be a rendkívüli fejlődést mutató Kecskemét szabadidős lehetőségeibe!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Kis Virág
Tel: +36-(30) 3756-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt