Eladó ház, Hajdúszoboszló
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Hajdúszoboszló
Szobák száma
7
Fürdőszobák száma
3
Alapterület
415.52m2
Telek mérete
968.00
Belső szintek száma
3
Referencia szám
HZ072248
479 822 EUR 185 000 000 Ft

Leírás

Bemutatom Önnek Hajdúszoboszló egyik legimpozánsabb ingatlanát.
Tartson velem, olvassa el miért és nézze meg a galériát!

A város központjában, a főtértől csak 200 méterre, az Aqua Palace-tól is alig több, mint 10 percnyi séta távolságra található ez az impozáns, sok-sok finom részleteiben is kimunkált családi ház. Bár a centrum közelében található, mégis csendes, köszönhetően az egyirányú, csak a néhány szomszéd által használt utcaszakasznak.
A telke közel 1000 nm-es. A modern, mégis méltóságteljes homlokzatú épület csaknem teljesen elfedi az utcafrontot, ezért a belső udvar teljes intimitást nyújt. Pihenésre fókuszált kertje gyönyörű pázsittal és dísznövényekkel van beültetve.

A földszinti terek központja a nappali, ami természetesen kertre nyíló teraszkapcsolattal és ideális, délkeleti fekvéssel rendelkezik. Innen nyílik a prémium kategóriás gépekkel felszerelt konyha és több kiszolgáló helyiség.
A ház egyik kiemelkedő előnye, hogy a földszinten 3 hálószoba is található, melyekhez külön-külön fürdőszoba és gardrób is tartozik.
Amennyiben egy kis frissítő testedzésre vágynak a családtagok, akkor ezen a szinten kialakított és prémium eszközökkel felszerelt konditeremben tehetik ezt meg.

Az emeletre egy tekintélyes társalgó tárul elénk, amelyhez 3 külön nyíló szoba, fürdőszoba és teakonyha csatlakozik. Így váratlan vendégek szeparált elhelyezésére is van lehetőség.

Bár, Hajdúszoboszló Európa egyik legnagyobb strandjával rendelkezik, de néha jól esik egy otthoni fürdőzés is. A ház által nyújtott luxus egyik eleme a wellness és medencetér. A vizet napkollektor által biztosított energia temperálja.

A ház egészére a klasszikus igényesség, az átgondolt tervezés és a korszerű és prémium anyaghasználat jellemző. Fenntartása közel 300 nm-es lakótéri méretéhez viszonyítottan elenyésző, köszönhetően a kimagaslóan jó energetikai adottságainak.
Az otthon élvezhető luxust a már említetteken kívül dupla garázs, a teljes klimatizáltság, több automata épületgépészeti elem, a látható és tapintható minőségi anyaghasználat és kiviteli színvonal is garantálja. Berendezésének csaknem egésze a vételár részét képezi.

Amennyiben az igényeihez közelállónak gondolja a kínálatot és további részleteket szeretne megismerni vagy a helyszínen is meg kívánja tekinteni, kérem keressen.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Zellei István
Tel: 36 30 6647-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek