Eladó ház, Érd, Érd Fenyves-Parkváros csendes utca
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Érd
Szobák száma
6
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
234m2
Telek mérete
1060
Belső szintek száma
2
Referencia szám
HZ463576
412 390 EUR 135 000 000 Ft

Leírás

Érd Fenyves-Parkvárosban, kiváló környéken, stílusos, modern, tágas otthon, exkluzív kialakítással.

1069 m2-es telken eladó egy igazán figyelmet érdemlő, néhány hónapja befejezett, teljesen berendezett, 234 m2-es családi otthon.

A földszinten helyezkedik el a terasz- és kertkapcsolatos nagy nappali-konyha-étkező, érdekes térbeli tagozódással 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, egy vendég mosdó, valamint gardróbok. A nappaliban 6 méteres belmagassága teszi igazán egyedi hangulatúvá a teret. A ház minden irányban körbenapozott, fedett és nyitott teraszok tarkítják! A szuterén részben, mely az épület szinteltolása miatt részben a földszinten van, vendég hálószoba, háztartási helyiség fürdővel, szauna helyiség, gardrób/tároló, valamint dupla garázs található. A konyha stílusos és tágas, minden háztartási géppel felszerelt, kamra kapcsolatos.

Az ingatlan fűtésrendszere a legmodernebb talajszondás geotermikus fűtésrendszer, padló-, fal- és mennyezetfűtéssel, valamint mennyezethűtéssel, mely úgynevezett geo tarifával működik, továbbá meleg víz és fűtés rásegítésre 4 db napkollektor is helyet kapott. További extra a gépészetben a hővisszanyerős szellőzőrendszer, állandó friss levegőt biztosítva a lakótérben.

Néhány műszaki paraméter és extrák a házban: 2009-ben 44 cm-es, csiszolt Porotherm téglából épült, új tulajdonosa 2018-ban fejezte be, modernizálta. Grafit hőszigetelés, 3 rétegű nyílászárók, elektromos redőny a hálószobákban, központi porszívó, telefonról vezérelhető riasztó- és kamerarendszer, fúrt kút, öntöző rendszer, parkosított kert.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Magyarné Szeder Krisztina
Tel: +36-(70) 3146-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt