Eladó ház, Debrecen, Reprezentatív ritkaság
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Debrecen
Szobák száma
6
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
610m2
Telek mérete
1491
Belső szintek száma
1
Referencia szám
HZ502895
526 403 EUR 190 000 000 Ft

Leírás

Impozáns, különleges, egyedülálló családi ház a klasszikus Kertvárosban, közel 1500 nm-es telekkel!

Ha Ön olyan környezetben szeretne élni, ahol garantált az értékállóság, a reprezentatív lakókörnyezet, akkor ez a ház lesz a leginkább megfelelő választása, mert

- Debrecen egyik legszebb, legnívósabb utcájában található,
- a szokásos telekméretek kétszeresén helyezkedik el,
- gondozott parkja és belső terei kényelmet, otthoni kikapcsolódási lehetőséget is biztosítanak,
- fekvéséhez optimalizált elrendezése kellő intimitást biztosít.
Az utcától méretes garázs és zárt pergola gátolja a betekintést.

A ház belső kialakítása az amerikai építtetőjének tapasztalatát és igényességét tükrözi, ennek megfelelően átgondolt, aprólékos.

A teljes területen kiépített szuterénszinten találhatóak a pihenő- és játékszobák, a tárolók és gépészeti helyiségek, valamint a 4 személyes szauna is.

A 300 nm-es lakószinten kényelmes méretű és külön bejáratú hálószobák bizosítják minden családtag részére a nyugodt pihenés lehetőségét.
A földszint helyszíne lehet a családi együttlétnek, vendégek fogadásának is, hiszen a közvetlen kertkapcsolatos, mintegy 100 nm-es nappali - étkező, illetve konyha kapott helyet kicsit egymástól elszeparálva, de mégis egy légtérben. A klasszikus és elegáns miliőt a díszes cserépkályha nagy mértékben meghatározza.
Egy funkcionálisan is jól kihasznált télikert kapcsolja össze a lakótereket és a fedett, feszített vízfelületű medencét és jakuzzit.

Az otthont méltán nevezhetjük luxuskategóriásnak, tekintve tágas tereit, dupla méretű telkét, egyedi növényzettel parkosított udvarát, magas minőségű burkolatait, távirányítóval működésbe hozható falba, padlóba épített hűtő-fűtő rendszerét és légtechnikai berendezéseit, stílusos kandallóját, távműködtetésű redőnyeit, uszodáját és szaunáját és főként kiváló lokációját, mely lehetővé teszi, hogy gépkocsival 5-6! perc alatt elérjük a Belvárost.
Őszintén ajánlom nagyobb családnak, befektetőnek egyaránt.

Komoly érdeklődők megkeresését várjuk!

Ha Ön is látja a lehetőséget ebben kiváló adottságokkal rendelkező, azonnal birtokba is vehető lakóházban, kérem keressen a megadott elérhetőségeimen!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Zellei István
Tel: +36-(30) 6647-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt