Eladó ház, Debrecen
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Debrecen
Szobák száma
5
Fürdőszobák száma
3
Alapterület
212.16m2
Telek mérete
555.00
Belső szintek száma
0
Referencia szám
PR084673/HZ/11445
424 777 EUR 168 900 000 Ft

Leírás

Válassza otthonának a Pallagon épült ikerházainkat!

Ezek a luxusotthonok nem követik egy átlagos, jó minőségű, új építésű épület trendjeit, hanem diktálják azokat. Itt több méret és alaprajzi elrendezés között válogathat egyéni igénye szerint.

Modern, stílusos, energiatakarékos és 2-4 héten belül költözhető otthonokat kínálunk, amelyekben saját preferenciák és további luxus igények is megvalósíthatók.

Igényes lakókörnyezetben, csendes utcában, kiváló közlekedési feltételekkel, Debrecentől alig 2 km-re, a Nagyerdő közvetlen szomszédságában MEGÉPÜLT kiváló elrendezésű, napfényes, teraszos ikerházakat nagy méretű saját kertekkel kínálunk megvételre.

A lakóparkban lévő eladó ingatlanok egy esztétikus, biztonságos egységes kerítés rendszerrel kerültek körbevéve, ezzel is meghatározva az egységes építészeti és környezeti minőség színvonalát.

Az ikerházi lakások megközelítése autóval gyors és egyszerű, akár a 4-es számú főút, akár a Pallagi úton Debrecen centrumából. Tömegközlekedési eszközökkel is könnyen elérhető, a 11-es helyi buszjárat megállója közvetlenül lakópark délkeleti határában található.

Az új építésű lakópark legnagyobb értéke a természet közvetlen közelsége, amit a szomszédos Parkerdő, illetve a telkek laza szerkezetű beépíthetősége garantál. Az egyes telkek méretei, az helyi építési szabályzatban előírt kötelező nagy zöldterület, az alacsony beépítési százalék, mind az Ön intim, természet közeli élettérét biztosítja. A telkek nagy mérete miatt a területre, inkább nagyobb alapterületű épületek kívánkoznak.

Eladó házak exkluzív, zárt lakóközösségünkben 32 család valósíthatja meg álmai otthonát.

Pallagon megépült és 2019 szeptember 01-i kezdéssel megkezdte működését a Nemzetközi Iskola, amely német, illetve angol anyanyelvű képzéssel biztosítja az óvoda, általános iskola, illetve középiskolai képzést is tartalmazó intézmény működését.

Igényes otthont keres, itt biztos teljes kényelemre talál a család!
Keressen bizalommal és segítek a megfelelő kiválasztásában!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Zellei István
Tel: 36 30 6647-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek