Eladó ház, Debrecen
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Debrecen
Szobák száma
7
Fürdőszobák száma
3
Alapterület
310.00m2
Telek mérete
863.00
Belső szintek száma
3
Referencia szám
HZ069421
886 327 EUR 349 000 000 Ft

Leírás

Prémium ingatlan prémium lokációban!
Klasszikusan elegáns családbarát ingatlan vált eladóvá a Nagyerdő legszebb, legcsendesebb részén. Ha igazán fontos élhetőségi szempont az igényes környezet, a természetközeli elhelyezkedés és a városmag egyszerű és gyors megközelíthetősége, akkor ennél kedvezőbb lehetőség aligha adódhat. Az hobbyfutók által is preferált erdei utak közelében egy zsákutcában épült meg ez a lenyűgöző ingatlan. A szomszédok által alkotott és épített környezet igényességre, anyagi biztonságra és jólétre utal.

A környékre jellemző telekméretet meghaladóan ez 863 nm-es ingatlan, amire 20 évnél alig régebben építették a házat. A folyamatos korszerűsítések, részbeni átépítések során nyerte el a jelenlegi kialakítását és prémium minőségét.

Az épület klasszikus megjelenése egyedi és impozáns, amely számtalan modern és időtálló műszaki megoldást takar. Az utcáról egy gondozott parkba érkezünk. Az előkert növényzete és ápoltsága várakozást ébreszt, hiszen az épület elhelyezése teljesen intimmé teszi és a betekintéstől elzárja a pazar hátulsó pihenőkertet. Itt abszolút mediterrán látványban lehet részünk. A feszített vízfelületű, fűtött úszómedence a kert egyik ékessége, amit 25-30 nm-es, télen-nyáron egyaránt használható szaletli vesz körül. Természetesen teljes felszereltségű főző - és sütőhelyek és audiovizuális berendezések is növelik a luxus érzetét.

A lakóház egyik jellegzetessége a hatalmas felületű ablakok sokasága. A mélyen üvegezett nemesfa nyílászárók hőszigeteltek, külső oldalukon árnyékolókkal is védettek. A nagy bevilágító ablakok miatt a ház gyönyörű, világos és körbe napozott. Minden napszakban van olyan lakóhelyiség, ahová közvetlen természetes fény juthat be.

A ház belső tereinek eleganciáját fokozza a 3 m körüli belmagasság. Valamennyi belső nyílászáró egyedi kivitelű, anyaga amerikai diófa. A belső két szint tökéletes szeparáltsággal, akár két generáció egyidejű használata mellett is élhető.

A földszint központi tere a nappali- étkező és konyha diszkrét szeparáltságú együttes tere, amely közvetlen kertkapcsolatokkal is rendelkezik. Ezen a szinten helyezkedik el még egy tágas, 2 fürdőszobás, 3 hálószobás elrendezésű lakórész is. Ezeket egészíti ki három gardróbszoba is, ami növeli a praktikumot és az elrendezés funkcionalitását.

Az emeleten további 3 háló- vagy hobbyszoba, fürdőszoba, szauna, nappali és konyha és nagyméretű tároló található. A tetőtér kiváló lehetőség az elkülönített élettér vagy otthoni dolgozótér kialakítására.

A részben alápincézett épület felszín alatti részén helyezkedik el a dupla garázs, a teljes gépészet és jónéhány tárolóhelyiség is.

Az ingatlan abszolút luxus felszereltségű, melyek közül a teljesség igénye nélkül a fűtött garázsrámpa, a teljes automatizáltságú épületfelügyeleti rendszer (vagyonvédelmi és tűzjelző egyaránt), az otthon élvezhető wellness és medence, a 11 kW-os napelemes megújuló energiaellátás, a homogén hőmérsékletet biztosító padló és radiátoros fűtési hálózat, az elektromos házi víztisztító, a motoros árnyékolók, a prémium gépesítettségű konyhaberendezés, a mediterrán pihenőkert és fedett teraszai, növényzete, valamint az automata öntözőrendszer emelhető ki.

Ha elegáns, reprezentatív, az otthoni nyaralás élményét adó, de intimitást biztosító új otthont szeretne vásárolni és az igényei mellett megfelelő vásárlóerővel is rendelkezik, akkor ennek a háznak a megvételét jószívvel ajánlom. Ezeket az elvárásait ez az ingatlan kompromisszumoktól mentesen teljesíti. Kiváló és csaknem újszerű, csak apróbb karbantartási munkákat kívánó állapotára való tekintettel vételára csak mérsékelten alkuképes.

A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal!
Ingyenes hitelügyintézés garantáltan a legjobb feltételekkel és a leggyorsabban.
Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása.
Amennyiben a ház felkeltette az érdeklődését várom hívását, keressen bizalommal!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Zellei István
Tel: 36 30 6647-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek