Eladó ház, Ceglédbercel
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Ceglédbercel
Szobák száma
11
Fürdőszobák száma
1
Alapterület
2850.00m2
Telek mérete
41136.00
Belső szintek száma
0
Referencia szám
HZ054909
1 200 000 EUR 456 204 000 Ft

Leírás

Kúria hatalmas gondozott birtokkal eladó!

Az ingatlan 2000-ben épült, Ceglédbercelen, Budapesttől 58 km-re, M4-es autópályán könnyen, Budapestről 30-40 perc alatt megközelíthető, a Ferihegyi Repülőtér 20 perc az autópályán.

A farm telek területe 44.314 m2, trapéz alakú, saroktelek és összközműves. Az összes felépítmény bruttó területe 2850 m2. Három irányból aszfaltozott, közművel ellátott utcáról van bejárata. Az ingatlan belterület, beépíthetősége 85%.

A birtok főépülete a 4,5 hektáros terület nyugati sarkában helyezkedik el, melynek főbejárata egy aszfaltozott parkolóra néz, mely 300 autónak ad helyet.

A főbejáraton belépve az átjáróból jobbra találjuk a versenylovaknak kialakított minőségi istállót, amely 20 ló számára biztosít kényelmes, boxos elhelyezést. Az istállóban a folyosók és a nagy méretű boxok hagyományos faborítást kaptak. A szárny további szobákat tartalmaz lovas szerszámoknak, öltözőket, mosdókat, patkómosót és egy külön apartmant szobákkal, konyhával, fürdőszobával.

A főbejáraton belépve, az átjáróból balra találjuk a tulajdonos családjának minden igényt kielégítő rezidenciáját, ahol 8 hálószoba, 4 fürdőszoba, amerikai konyha, a nappali közepén terméskőből készült impozáns kandalló. A nappali tér egy része fölött galéria található, ahol jelenleg könyvtárszoba van berendezve és két kisebb tetőtéri szoba is kialakításra került.

A rezidencia a főépület első emeletét foglalja el, melynek falai rönkfával és kőburkolattal díszítettek, így a természetes anyagok, a kő és a fa különleges harmóniát teremt, amely kiváló a pihenésre és a kikapcsolódásra.

Az épület előtt közvetlenül egy frissen felújított, modern gépészettel rendelkező medence nyújt felfrissülési lehetőséget. A medence 10,3 x 6,6 m (52 m2) római lépcsős, ék alakban elmélyülő (1,70 m) 'vese' alakú, homokszűrős, fűthető. A medence körül terméskő borítással terasz került kialakításra, amely felett kitekerhető napellenző található, a terasz kapcsolódik az épülethez.

A birtokon két tavacska (egy dísztó aranyhalakkal és egy halastó pontyokkal) lett telepítve, partján is meg lehet pihenni és élvezni a természet varázsát. A Farmot, melyen homokos és füves lovaspályák egyaránt megtalálhatók, ahol bemutatókat, vagy akár versenyeket is lehet rendezni, a szőlőskertek borította Aranyhegy veszi körül.

A kemence és a szabadtéri sütők nagy és emlékezetes kerti mulatságok kiszolgálását teszik lehetővé.

További létesítmények, mint fűthető fedett teniszpálya és egy hatalmas, színvonalas, terméskővel burkolt,látható tetőszerkezettel rendelkező, kör alakú 200 fő asztalhoz való leültetésére alkalmas különálló rendezvényterem, színpaddal mind a létesítmény sokoldalú használhatóságát segítik.

A teniszpálya tűzhorganyzott acél csarnokszerkezet nettó alapterülete 968 m2 (22 m x 44 m), ahol a fűthető, automata öntözőrendszeres salakos teniszpálya, valamint a teniszpálya mögött adogatófal és egy kis méretű kosárlabdapálya két palánkkal is megtalálható.

A masszív istálló téglaépület könnyen kertkapcsolatos apartmanokká alakítható.

A létesítménynek számtalan felhasználási lehetősége van, lovasturizmus, falusi turizmus, rendezvényszervezés (esküvők, céges csapatépítés, külföldi csoportok) vagy akár prémium kategóriás idősek otthona.

Ha felkeltette érdeklődését, kérem keressen bizalommal!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Szunyog Patricia
Tel: 36 30 5553-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek