Eladó ház, Budapest, 21. kerület
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 21. dist.
Szobák száma
9
Fürdőszobák száma
4
Alapterület
263.00m2
Telek mérete
726.00
Belső szintek száma
2
Referencia szám
HZ068941
721 315 EUR 280 000 000 Ft

Leírás

Ritka luxus Csepel Rózsadombján

Budapesten a 21. kerület Rózsadombján, Királyerdőben egy modern okosházat kínálok eladásra 726 nm-es telken. Az ingatlan jelenleg több generáció együtt, de mégis külön lakására is alkalmas, illetve az otthoni munkavégzés külön irodában is biztosított.
A ház jelenleg 2 lakóingatlanra van szétbontva egy 122,4 nm-es 2 szintes, és egy 67,5 nm-es földszinti ami akár össze is nyitható. Különálló épületként található még egy teljesen összkomfortos 23,5 nm-es stúdió lakás, ami irodaként és vendégházként is funkcionálhat, továbbá egy 36 nm-es dupla garázs és egy 13.5 nm-es műhely-kazánház is. A nagyobbik lakrész teljesen modernizált, 'okos berendezésekkel felszerelt': 7 db klíma ,több helyen is beépített változtatható színű hangulatvilágítás, tűzjelző rendszer, kamerarendszer és alumínium redőnyökkel is felszerelt.
A 38 nm-es amerikaikonyhás nappali rendkívül tágas és világos, itt egy 11 nm-es terasz is található. A konyhában dizájnbútor és intelligens Bosch konyhagépek vannak beépítve, a beépített gépek és a beépített bútorok az ingatlanban maradnak. A felső szinten található 3 hálószoba, nappali, nagyméretű fürdőszoba, ahol dupla kád és épített zuhanyzó is ki van építve, és a külön wc.
A második földszinti lakrész a ház hátsó részéről közelíthető meg, itt 1 szoba, étkező, konyha, kamra , fürdő és külön wc található. A ház alatt egy 20.5 nm pince is van.
A kert részben térkövezett és füvesített beépített öntözőrendszerrel. A ház háta mögött van kialakítva a napozóterasz, ahol egy nagyméretű jakuzzi is beépítésre került . Az ingatlan több lépésben lett modernizálva, az utolsó 2019-ben történt, műanyag ablakok, alumíniumredőnyök, 10 cm hőszigetelés lett kialaktva. A házban található kényelmi rendszerek távolról, telefonról is vezérelhetőek.
A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal. Ingyenes hitelügyintézés garantáltan a legjobb feltételekkel és a leggyorsabban. Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása.

Jöjjön el nézze meg velem és szeressen bele új otthonába!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Hársmán Kamilla
Tel: 36 70 4299-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek