Eladó ház, Budapest 2. kerület, PÁRATLAN MEDITERRÁN LUXUS BUDALIGETEN!
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 2. dist.
Szobák száma
8
Fürdőszobák száma
5
Alapterület
380m2
Telek mérete
1491
Belső szintek száma
1
Referencia szám
HZ501610
1 088 473 EUR 390 000 000 Ft

Leírás

Eladó Családi házak 1491 m2-es önálló telken Budaligeten!

Eladásra kínálunk egy 1491 m2-es telken álló 290 m2 területű családi házat és a hozzá tartozó önálló 90 m2-es épületet, mely szintén családi házként nyilvántartott.

A házak 2003-ban épültek, a legnagyobb precizitással, minőségi anyagok felhasználásával. A házak belső tereinek kialakítása során a logikus és praktikus élhető elrendezés volt a legfőbb alapelv, melyet a klasszikus és időtálló stílussal párosítottak.

A főépülethez tartozik egy két beállóhellyel rendelkező garázs, melyből szintén közvetlenül megközelíthető az épület, egyébként a telken további gépjárművekkel is kényelmesen parkolhatunk.

A nagyobb házba lépve egy tágas előtérbe érkezünk, ahol szemben egy zuhanyzós fürdőszoba található, balra pedig az alagsorba vezető lépcső. Keresztülhaladva a nappaliba érünk, ahol a konyha és az étkező szeparáltan, de mégis egy egybefüggő tágas területet alkot. Balra egy tolóajtóval szintén egy térbe nyitható dolgozó szoba helyezkedik el. A nappaliból egy hatalmas teraszra érhetünk, ahonnan megközelíthető a különálló nyári konyha és medence is helyet kapott. A hálószobák az emeleten találhatóak, mind a kettőhöz saját fürdőszoba tartozik. A főhálóból nyíló fürdőszobában található a szauna, a hidromasszázs kád és egy épített zuhanyzó is. A főhálóhoz tartozik még egy saját gardrób szoba is, ahol a tágas beépített szekrények adnak helyt a ruháknak. Az emelethez erkély tartozik, mely megközelíthető akár a fürdőszobából is.

A ház gépészeti része az alagsorban lett elhelyezve, itt kapott helyet a központi porszívó gépegysége, a kazán, és a fűthető medencéhez tartozó technikai kellékek, valamint egy önálló szoba fürdővel, mely használható akár fittness teremként, játék szobaként, de akár hobbi helyiségnek is kialakítható. A fűtést gáz kazán adja, részben radiátorok, részben padlófűtés, részben pedig a falfűtés által, a hűtésről pedig a minden szobában megtalálható hűtő/fűtő klíma egységek gondoskodnak.

A parkosított kert hátsó részében egy 90 m2-es másik családi ház áll, mely jelenleg irodaként üzemel, de kialakításának köszönhetően önálló családi házként is megállja a helyét.

A környék hangulata és a lokáció kitűnő, a közelben van a Francia és Amerikai iskola, valamint számtalan erdős zöld terület, annak ellenére, hogy a belváros autóval 20 perc alatt megközelíthető.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Losonczi Ivett
Tel: +36-(30) 6867-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt