Eladó ház, Budapest 14. kerület, Zugló kedvelt része
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 14. dist.
Szobák száma
6
Fürdőszobák száma
3
Alapterület
295m2
426 690 EUR 138 000 000 Ft
Telek mérete
673
Belső szintek száma
3
Referencia szám
HZ442047

Leírás

Különleges ház, különleges embereknek!

Zugló kedvelt részén eladó az általam kínált közel 300 nm-es ingatlan. Első ránézésre is érződik a házon, hogy tulajdonosait érzelmi szálak fűzik a természethez, mivel faipari mérnökök. A hangulatos, 670 nm-es, rendezett kerten keresztül megközelíthető otthonban mindenhol a természetközeliség érződik. Nagyon sok a faanyag és nagyon sok a fény.

A három szinten összesen 6 szoba található. A közel 100 nm-es nappali színteret ad nagy, családi összejöveteleknek, baráti beszélgetéseknek, míg a konyhai rész kicsit mégis elszeparálva található. Ugyanakkor a ház mégis enged teret az elvonulásra, további 5 szobájával. Kikapcsolódásra wellness szintje ad lehetőséget, ahol szauna, szolárium és merülőmedence található. Ha valaki ezek után mégis valami másra vágyik, annak a télikertet ajánlom, ahol gondosan válogatott növény és virágfajok mellett kis látványkandalló is szolgálja az otthonos hangulatot. Az ingatlanban összesen 3 fürdőszoba is helyet kapott.

Elsősorban nagycsaládosoknak ajánlom, akik szeretnek együtt lenni, de mégis külön, illetve ajánlom olyan szülőknek, akik néha szeretik vendégül látni felnőtt csemetéiket, hiszen a 3. szint lehetőséget biztosít, 2 kis szobája mellett, főzési lehetőségre, mivel rendelkezik nappali és konyha-résszel is.

Amennyiben szeretné személyesen is megnézni ezt a különleges kis otthont, kérem keressen telefon vagy e-mailben!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Mácsainé Tischner Henriett
Tel: +36-(30) 7427-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitel kalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt