Eladó ház, Budapest 14. kerület, Paskál Gyógyfürdő - Családbarát része
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 14. dist.
Szobák száma
5
Fürdőszobák száma
3
Alapterület
400m2
Telek mérete
1155
Belső szintek száma
2
Referencia szám
HZ448146
657 674 EUR 235 000 000 Ft

Leírás

Az ingatlan Zugló csendes, családi házas részén fekszik, egyedi megoldásokkal, hatalmas medencével és egész napos napfény áradattal teszi egyedivé ezt a mediterrán hangulatú házat.

A ház makulátlan állapotú, tájolása kiváló, a déli napfény a medence és terasz felől átsüt az étkezőn és a hallon, a kupolán keresztül egész nap napfényben úszik a fatüzelésű kandalló körüli társalgó tér.

Az épület lakó szintjén tágas hall fogadja az érkezőt, a medence felé az étkező, a konyha és a terasz nyílik. A konyhában egyedi gyártású konyhabútor, márványpadló, beépített konyhai berendezések, és remek világítás teszi funkcionálisan jól használhatóvá és modernné. A hallból közlekedőn keresztül nyílik az egyedi tervezésű, hatalmas káddal és nagyméretű tükrökkel rendelkező fürdőszoba, ahol gyönyörű Tiffany üvegek és márványoszlopok teremtenek különleges hangulatot. Továbbá ezen a szinten két hálószoba, vendégszoba, zuhanyzó és mosdó gondoskodik a kényelemről. A közlekedőből széles, márvány borítású lépcső vezet a pinceszintre, ahol szauna, fitness terem várja a kikapcsolódni vágyókat. Az épület fűtését a 40 kW-os Vaillant kombi gázkazán biztosítja. A csaptelepek és vízvezetékrendszer, valamint a mosó- és mosogató gépek védelmére vízlágyító berendezés telepített. Ennek köszönhetően a medence vize is páratlan minőségű.

Az ingatlan kertjében évek óta növekvő, ápolt növényzet ad intimitást. A teljes kert automata öntözővel ellátott. A kertben a 14 méter hosszú, 4 méter széles napozóteraszos medence, az épülethez csatlakozó terasz és a füves kert szolgálja a kikapcsolódást. A medence modern, eltolható fedéssel rendelkezik, mely alatt már nyár legelején is kellemes a víz hőfoka. A medence reggeltől egészen a délután végéig napos.


Az épület riasztórendszere egyaránt alkalmas a teljes térvédelemre, és a külső nyílászárókat védő, a belső mozgást lehetővé tevő védelemre is. A riasztórendszer távfelügyeletre kötött.

Ez a ház, emelet ráépítés lehetőséget is könnyedén magában hordozza, ugyanis a tervezés során már figyelembe vették a bővítés lehetőségét is. A fűtött autófelhajtónak köszönhetőn télen is akadálytalanul közlekedhet.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Losonczi Ivett
Tel: +36-(30) 6867-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt