Eladó ház, Budapest, 12. kerület
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 12. dist.
Szobák száma
6
Fürdőszobák száma
4
Alapterület
400.00m2
Telek mérete
2350.00
Belső szintek száma
0
Referencia szám
HZ048973
2 034 560 EUR 750 000 000 Ft

Leírás

Gyönyörű parkkal, körbevett autentikusan felújított villa vált elérhetővé a XII. kerület kedvelt részén, csendes, sík mellékutcában.

2 beállós garázs, vendéglakás, fűtött medence, szauna, tágas épített terek az udvarban és a házban egyaránt - 1910-ben épült villa, mely eredeti fényében, a 21. század technikájával lett helyreállítva, újra gondolva, melynek ötvözése igazán érvényesül. A képek és a videó igyekszik bemutatni ezt a valóban csak személyesen átélhető összhangot.

Modern, minden igényt kielégítő gépiesített konyha, előtér és fogadótér, vendégmosdó, kandallós nappali terasszal a parkosított udvar felé, impozáns étkező, dolgozószoba a földszinten, 2 fürdőszobás háló, gardrób, terasz jól kihasznált terek az emeleten, 2 szobás, konyhás, fürdős vendéglakás, mosókonyha, wellness medencével és szaunával, tárolók és garázs találhatóak az épület alsó szintjén. A ház hasznos alapterülete: 338 nm + a teraszok és a medencetér.

Óriásfák, kertész által tervezett tavasztól őszig pompázó, automatizált, parkosított udvar, kerti étkező, mely a teljességet biztosítja. A telek mérete: 2350 nm.

A területen további beépítési lehetőségek adottak, melyről szívesen adok személyesen további tájékoztatást.

A teljeskörű felújításkor szigetelést, új tetőt, újra csövezést és vezetékelést, korszerű fűtésrendszert, klímát, öntözőrendszert is kapott az ingatlan.

Elhelyezkedésének, összetételének, nagyságának, megközelítési és széles hasznosítási lehetőségeinek köszönhetően saját részre, emellett akár nívós vállalkozás központjának és befektetésnek is egyaránt optimális választás.
Kisebb családok, tágas, igényes és egyben elegáns helyet keresők, nagy baráti, ismeretségi körrel rendelkezők, könnyen megközelíthető, mégis nyugodt elhelyezkedést keresők joggal érezhetik, hogy megtalálták, amire szükségük van.

További kérdéseivel, megtekintési szándékával várom hívását.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Magyarné Szeder Krisztina
Tel: 36 70 3146-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt