Eladó ház, Budaörs
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budaörs
Szobák száma
6
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
249.00m2
Telek mérete
669.00
Belső szintek száma
2
Referencia szám
HZ077862
1 191 111 EUR 469 000 000 Ft

Leírás

Csodásan napfényes, panorámás luxusház medencével Budaörs legszebb részén!

Itt otthonában nyaralhat!

Tökéletes, idilli környezetben, természetvédelmi terület mellett, széles, aszfaltos, átmenő forgalomtól mentes utcában, erdővel övezve épült ez a minimalista stílusú, hatalmas terekkel bíró, különleges építészeti megoldásokkal tűzdelt luxus ingatlan..

A kertkapun belépve már látható a gondos kertészek munkája, az örökzöldekkel tűzdelt előkert és a térkővel borított beállóhely négy gépkocsi számára.

A ház földszintjére érkezve egy kellemes előtér fogad bennünket, ahonnan jobbra nyílik az úgynevezett fő hálószoba a hozzá kapcsolódó üvegfallal leválasztott fürdőszobával (zuhanyzó, kád, dupla mosdó, toalett és bidé). Balra a közlekedőn keresztül közelíthető meg három külön bejáratú hálószoba (melyből ez egyik jelenleg gardrób szobának van berendezve), külön toalett mosdóval, fürdőszoba (kád, zuhanyzó, mosdó, toalett) és a háztartási helyiség, ahol a mosó és szárító gépen kívül a gépészet is helyet kapott. Az előtérből kényelmes, különleges világítástechnikával ellátott lépcsőn jutunk fel az emeletre.

Felső szinten található a tágas 84 nm-es amerikai konyhás nappali, amely K-NY-i fekvésű. Ezen a szinten egy dolgozó szoba és egy fürdőszoba is helyet kapott.

A keleti oldalon hatalmas üveg tolóajtón léphetünk ki a fedett teraszra és gyönyörködhetünk a csodás panorámában, a nyugati oldalon, a konyha felől, a ház teljes szélességében elterülő teraszon át jutunk ki a medencékhez: nagyobb, 8x3 m-es vízforgatós, fűthető, hűthető, fényeffektekkel tarkított és a kisebb, vízeséssel hozzá kapcsolódó kisebb medence. A medencék mögött egy automata öntöző rendszerrel ellátott kert zöldellik.

A ház fűtéséről hőszivattyú (fal és mennyezet fűtés-hűtés, padlófűtés a fő hálóhoz kapcsolódó fürdőszobában), légcseréjéről szellőztető rendszer gondoskodik.

Az árnyékolást táviránytóval működtethető zsaluzia, a biztonságot kamerarendszer és a riasztó berendezés szolgálja.

A ház kialakításakor a tulajdonos minden részletre pontosan odafigyelt, igényes és különleges anyagokat alkalmazott.
A fotók önmagukért beszélnek, így amennyiben elnyeri tetszésüket, várom megtisztelő megkeresésüket akár hétvégén is!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Szieben Katica
Tel: 36 20 8495-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek