Eladó ház, Budaörs
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budaörs
Szobák száma
6
Fürdőszobák száma
3
Alapterület
380.00m2
Telek mérete
1207.00
Belső szintek száma
3
Referencia szám
HZ069448
1 505 256 EUR 590 000 000 Ft

Leírás

Eladó egy lenyűgöző luxusvilla Budaörsön, 380 m² alapterülettel, amely modern igényeket és eleganciát ötvöz. Az ingatlan 2020-ban épült, téglából, így a szerkezeti stabilitása és esztétikuma kiemelkedő. Kínálatunkban ritkaságnak számít az a szintű kényelem és technológia, amit ez a ház nyújt: hőszivattyúval működő felületfűtés és -hűtés biztosítja az ideális hőmérsékletet minden évszakban, melyet a napelemes rendszer tesz még gazdaságosabbá.

A villa Budaörs egyik kivételesen nyugodt és kedvelt részén található, így az itt élők élvezhetik a főváros közelségét anélkül, hogy lemondanának a csendről és a természetről.

Ez az ingatlan nem csupán egy lakóhely, hanem egy életstílus, amit azoknak ajánlunk, akik a mindennapjaikban is a kényelmet és a luxust keresik. Az otthon melegét, az építészet finomságát és a modern technológia adta lehetőségeket egyaránt megtalálja itt.Szintén rendelkezésre áll egy hatalmas, 3 állásos garázs, amely kényelmesen teszi lehetővé több autó parkolását vagy tárolását. A luxus és praktikum így tökéletes összhangban van.

A villa azonnal felkelti az érdeklődést napfényes tereivel és kifinomult designjával. A kertre nyíló panoráma a nap bármely szakában lenyűgöző látványt nyújt, ahol a privát medence és jakuzzi garantálja a pihenést és a kikapcsolódást. Az otthon komfortérzetét tovább növeli a modern, hővisszanyerős szellőzőrendszer, mely a friss levegő állandó cirkulációját biztosítja.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Ujvári Réka
Tel: 36307461-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek