Eladó ház, Balatonfüred
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Balatonfüred
Szobák száma
1
Fürdőszobák száma
0
Alapterület
277.35m2
Telek mérete
722.80
Belső szintek száma
0
Referencia szám
PR055173/HZ/15381
842 309 EUR 331 659 000 Ft

Leírás

Vadvirág Villapark Balatonfüred

A Vadvirág Villapark ,Balatonfüred arácsi részén helyezkedik el, páratlan kilátással a Balatonra és a Tihanyi félszigetre.

Balatonfüred a Balaton északi partján, lankás dombok által körülölelt
kisváros. Északról a szelíd hegyek, délről a tó öleli át.
A városba érve azonnal érezhető a múlt és a jelen harmóniája.
Balatonfüred a Balaton északi partjának egyik legszebb, legrangosabb üdülőhelye, amely különféle látnivalókkal, kulturális és gasztronómiai élményekkel, továbbá egész évben sokszínű programokkal várja az idelátogatókat.

A Vadvirág Villapark tökéletes megoldás azok számára, akik
Balatonfüreden szeretnének élni, pihenni vagy akár dolgozni.
A Villapark elhelyezkedésének és környezeti adottságának köszönhetően egyszerre lehet élvezni a luxus Villapark előnyeit és a nyüzsgő városi fergeteget.
Pár perc sétára elérhető a Tagore Sétány éttermekkel, üzletekkel. Valamint az újonnan kialakított Brázay park, Eszterházy strand és a Kisfaludy strand is.

A Vadvirág Villapark projekt egy ütemben épülő projekt, amiben 72 ingatlan kerül kialakításra. 27 villa épül ezek közül 6 privát, 6 kétlakásos, 6 háromlakásos és 9 négylakásos.
Ezek szomszédságában egy panzió építése van tervben.

A Villapark kiemelkedő adottságait kihasználva könnyed, látványos építészeti megjelenésével harmonikus lakókörnyezetet teremt.
A több épületből álló Villaparkban kiemelt figyelmet fordítanak az épületek elhelyezkedésére, parkosítására és a privát szférák megőrzésére, illetve a legmagasabb, a kor követelményeinek megfelelő műszaki tartalommal való kivitelezésre.

A kivitelezés már elkezdődött, a kulcsrakész, Chameleon "okos megoldásokkal" kialakított ingatlanok várható átadása 2024 év vége.

Panorámás luxus kategóriájú, kétlakásos villák 700 -800 négyzetméteres telekkel rendelkeznek, amelyeknek a használati megosztása úgy lett kialakítva, hogy igény esetén a továbbiakban medence is építhető.

A villák alapterülete és kialakítása egyenként más és más.
Minőségi alapanyagok felhasználásával, magas színvonalú kivitelezéssel épül 6 darab kétlakásos villa.

A lakópark északi részén elhelyezkedő villákhoz magánúton lehet eljutni. Lesznek olyan villák amelyek mélygarázzsal fognak rendelkezni 4 autó leállása lesz biztosítva.
Viszont lesznek olyan villák ahol két hely nyitott, felszíni gépkocsibeállóként, két parkolóhely az épületen belüli garázsban kerül kialakításra. A kétlakásos villáknál kerti tároló is tervezett.
A legtöbb kétlakásos villa pinceszinttel rendelkezik ahol
kerékpártárolót, alakítanak ki.

Az ingatlanok helyiség kialakítását tekintve különbözőek, sok megoldás közül mindenki megtalálhatja számára a
legideálisabbat.

Ennek érdekében keressen bizalommal!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Olgaard Zsáki Izabella
Tel: 36 30 6984-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek