Eladó lakás, Budapest 1. kerület, Páratlan panoráma
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 1. dist.
Szobák száma
2
Fürdőszobák száma
1
Alapterület
117m2
855 816 EUR 269 000 000 Ft
Emelet
4
Terasz / erkély
1
Referencia szám
LK402700

Leírás

Budapest legszebb panorámájával rendelkező lakását kínáljuk megvételre. A közel 50 nm-es teraszról a Budai Vár, Parlament és Duna elképesztően szép látványa tárul elénk.

A közel 120 nm-es lakás 3 éve teljes gépészeti felújításon esett át - ennek keretében minden víz- és villanyvezetéket kicseréltek (központi vízlágyító rendszer), a fűtést korszerűsítették - mindenhol padlófűtés; a régi ablakok helyére dupla üvegezésű műanyag ablakok kerültek beépítésre, GIRA intelligens otthon rendszere minden kritériumát teljesíti a komfort, a biztonság, a kommunikáció, a vezérlés és az energiamegtakarítás fontosságát szem előtt tartva - Daikin klíma mindkettő szobában, riasztó, elektromos redőny és árnyékoló rendszer is kiépítésre került.

Neves lakberendező tervezte design - mindenhol I. osztályú, minőségi bútorok, szaniterek köszönnek vissza. A fürdőszobában a zuhanyzó és Villeroy típusú kád mellett egy két személyes szauna is megtalálható. A konyha minden igényt kielégítő gépesítéssel (Siemens és Miele) láttak el.

A lakáshoz tartozik egy 14 nm tároló is, továbbá egy gépkocsi bellására alkalmas garázs is.

Valóban egy igazi gyöngyszem, a képek magukért beszélnek.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Galambos Antal
Tel: +36-(30) 6571-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitel kalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt