Adatkezelés és jogi nyilatkozat


Jelen honlap (a továbbiakban: weboldal) üzemeltetője a Duna House Franchise Kft. (a továbbiakban: Duna House)

A Duna House ezúton tájékoztatja a www.dhprime.hu weboldalra látogatókat (a továbbiakban: Látogató) a weboldalán keresztül rendelkezésre bocsátott és általa kezelt adatokról, az adatok kezelése körében követett elveiről és gyakorlatáról, valamint az érintettek jogai gyakorlásának módjáról és lehetőségeiről.

 

 1.  

Az adatkezelés jogalapja: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény bekezdése alapján az érintett önkéntes hozzájárulása. A Duna House kizárólag a Látogató által e-mailben, űrlapon vagy a keresési paraméterek elmentésekor rendelkezésre bocsátott személyes adatokat kezeli. Adatai megadásával a Látogató hozzájárulását adja ahhoz, hogy az általa megadott adatokat a Duna House nyilvántartsa és kezelje. Az e-mail címének megadásával a Látogató hozzájárulását adja ahhoz, hogy részére a Duna House a szolgáltatásaival kapcsolatos információkat, valamint tájékoztatókat küldjön.

 

 2. 

A Duna House az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben a Látogató által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel kapcsolatosan a számítógépes rendszerében automatikusan képződő technikai adatokat (IP-cím, felhasználás időpontja, megtekintett weboldalak, böngészőprogram, valamint a böngésző egyedi azonosítását lehetővé tévő egy vagy több cookie) a weboldal látogatottságának, forgalmának mérésére, diagnosztikai és piackutatási célokra kezeli. A Látogató az internet böngészésére használt szoftver Eszközök –> Beállítások –> Adatvédelem menüpontjában megtilthatja a fenti cookie-k használatát, azonban ezzel elfogadja, hogy így nem tudja majd igénybe venni a www.dhprime.hu weboldal összes szolgáltatását. A Duna House ezen statisztikai célokból feldolgozott adatokat kizárólag személyes azonosításra alkalmatlan formában használja fel.

 

A Látogató a cookie-k elfogadásával hozzájárul ahhoz, hogy azok személyazonosításra alkalmatlan információi alapján a Duna Housea Google Remarketing rendszer segítségével érdeklődési körének megfelelő, egyedi ajánlatokat és információkat jelenítsen meg külső szolgáltatók (közöttük a Google) internetes reklámfelületein. A Látogató a Google rendszerében letilthatja az ilyen jellegű, érdeklődési kör alapján megjelenített hirdetéseket a http://www.google.com/settings/ads címen, „Az Ön érdeklődési körén alapuló hirdetések” opció kikapcsolásával.

 

 3. 

Adatkezelési gyakorlata kialakítása során a Duna House figyelembe veszi és betartja a vonatkozó hatályos magyar jogszabályokat, különös tekintettel az információs önrendelkezési jogról, az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, a személyes adatok védelméről, a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (Avtv), az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (Ekertv) és a  kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény rendelkezéseire.

 

 4.  

A Látogató által rendelkezésre bocsátott személyes adatokat a Duna House abból a célból kezeli, hogy a Látogatót a szolgáltatásairól telefonon, írásban vagy elektronikus úton közvetlenül tájékoztassa, valamint azokat a Látogató részére ilyen módon közvetlenül ajánlja fel. A Látogató által rendelkezésre bocsátott személyes adatokat a Duna House ennek megfelelően kizárólag az alábbi célok érdekében kezeli:

a.) a Duna House márkanév alatt nyújtott szolgáltatásokra irányuló igények legteljesebb kielégítése;

b.) minőségbiztosítás, piackutatás, piaci elemzések készítése;

c.) a Duna House márkanév használatára mindenkor jogosult szolgáltatók aktuális szolgáltatásainak ismertetése, ajánlása.

A Duna House a Látogatók személyes adatait a fenti céloknak megfelelően célhoz kötötten kizárólag az ahhoz szükséges mértékben és ideig kezeli, azokat kizárólag a fent megjelölt célra használja fel, és azokat kizárólag az alábbi harmadik személyek részére adja át, illetve továbbítja:

a.) a Duna House cégcsoport tagjai (Duna House Franchise Kft. közvetlen és közvetett tulajdonosi érdekkörébe tartozó vállalkozások);

b.) a Duna House márkanév jogszerű használatára mindenkor jogosult szolgáltattatók részére, a márkanév használatára vonatozó szerződésük időtartama alatti felhasználásra;

c.) a weboldal üzemeltetését végző technikai közreműködők.

A Duna House haladéktalanul törli a személyes adatokat, ha az adatkezelési cél megszűnt.

 

 5.  

A Látogató bármikor jogosult tájékoztatást kérni a Duna House által kezelt, rá vonatkozó személyes adatokról, továbbá bármikor kérheti azok helyesbítését, módosítását, megváltoztatását, illetve - amennyiben törvény ezt nem korlátozza – törlését.

A Látogató ezzel kapcsolatos kéréseit írásban, a Duna House Franchise Kft. hivatalos címére küldött ajánlott levélben terjesztheti elő. A Duna House a kérelem benyújtástól számított lehető legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül írásban adja meg a kért tájékoztatást, illetve teszi meg a szükséges intézkedést.

A Látogató tudomásul veszi, hogy személyes adatai felhasználásának megtiltása esetén bizonyos szolgáltatásokat nem, vagy csak korlátozottan fog tudni elérni vagy igénybe venni.

 

 6.  

Elektronikus hírleveleket, egyéb hirdetéseket a Duna House a [email protected], a [email protected] valamint a [email protected] email-címekről küldi azon ügyfelei számára, akik elektronikus hírlevél küldéséhez előzetesen hozzájárulásokat adták. Ügyfeleink a hírlevelek alján található leiratkozás linkre (www.dh.hu/hirlevel/leiratkozas) kattintva jogosultak megtiltani a további hírlevelek küldését.

 

 7.  

A Duna House minden szükséges biztonsági lépést, szervezési és technikai intézkedést megtesz az általa kezelt személyes adatok legmagasabb szintű biztonsága, illetve azok jogosulatlan megváltoztatásának, megsemmisítésének és felhasználásának megakadályozása érdekében. A Duna House a nyilvánosan hozzáférhető számítógépek háttértárolóin sem tárol olyan személyes adatokat, amelyeket nem a nyilvánosság számára szán.

 

 8.  

A weboldalon található, más (nem a Duna House által kezelt) oldalakra navigáló linkekre kattintva a Látogató a weboldalt elhagyja, átlép a hivatkozott oldalakra és adatainak kezelése attól fogva ott történik. Ez a folyamat a böngészőprogram menüsorában kísérhető figyelemmel. A más oldalon megadott személyes adatok, vagy más oldalak üzemeltetői számítógépes rendszerében képződő, vagy általa gyűjtött technikai adatok kezeléséért a Duna House felelősséget nem vállal.

 

 9.  

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a Látogató számítógépe és a weboldal működését biztosító szerver összekapcsolódása a nyilvános Internet hálózaton történik. Amennyiben, a személyes adatközlést megelőzően, nem kerül sor biztonságos adatkapcsolat kialakítására, akkor a kommunikáció adatbiztonsági szempontból védtelen, így a Látogató személyes adatainak védelme a kommunikációs csatornán nem biztosított. Az ebből fakadó kellemetlenségekért és károkért a Duna House felelősséget nem vállal.

 

 10.  

A weboldal üzemeltetőjének elérhetősége:

Duna House Franchise Kft.

Cím: 1016 Budapest, Gellérthegy utca 17.
Telefon: +36-1-555-2222
Fax: +36-1-555-2220
E-mail: [email protected]


Még több információt szeretnék!

Írjon nekünk

Visszahívást kérek
Utoljára megtekintett ingatlanok
Eladó lakás, Budapest 5. kerület, Parlament közelében, teljes bútorzattal
Árcsökkenés!
110 000 000 Ft
Elhelyezkedés, kerület
Budapest 5. ker.
Szobák száma
3
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
79 m2
Eladó ház, Budapest 2. kerület, II. Adyligeten medencés ikerház
137 000 000 Ft
Elhelyezkedés, kerület
Budapest 2. ker.
Szobák száma
5
Fürdőszobák száma
2
Alapterület + telek méret
160 + 600 m2
Eladó ház, Piliscsaba, Csendes, természetközeli
195 000 000 Ft
Elhelyezkedés, kerület
Piliscsaba
Szobák száma
6
Fürdőszobák száma
4
Alapterület + telek méret
400 + 3583 m2
Eladó lakás, Budapest 5. kerület, Szabadság térnél magasemelet, erkélyes, felújított
109 000 000 Ft
Elhelyezkedés, kerület
Budapest 5. ker.
Szobák száma
2
Fürdőszobák száma
1
Alapterület
84 m2
Kiadó ház, Budapest 12. kerület, Kútvölgyben exkluzív ház kiadó!
1 414 440 Ft
Elhelyezkedés, kerület
Budapest 12. ker.
Szobák száma
7
Fürdőszobák száma
4
Alapterület + telek méret
450 + 1077 m2
Eladó ház, Budapest 11. kerület, Gazdagrét
159 000 000 Ft
Elhelyezkedés, kerület
Budapest 11. ker.
Szobák száma
5
Fürdőszobák száma
3
Alapterület + telek méret
300 + 650 m2
Eladó ház, Diósd, Diósd újépítésű részén panorámás minimál luxus ház
Árcsökkenés!
119 000 000 Ft
Elhelyezkedés, kerület
Diósd
Szobák száma
7
Fürdőszobák száma
3
Alapterület + telek méret
387 + 1138 m2
Eladó lakás, Budapest 1. kerület, Páratlan panoráma
269 000 000 Ft
Elhelyezkedés, kerület
Budapest 1. ker.
Szobák száma
2
Fürdőszobák száma
1
Alapterület
117 m2
Eladó ház, Fót, Fótligeten, zárt lakóparkban, exkluzív otthon
Árcsökkenés!
389 000 000 Ft
Elhelyezkedés, kerület
Fót
Szobák száma
8
Fürdőszobák száma
3
Alapterület + telek méret
600 + 2200 m2
Eladó ház, Budapest 2. kerület, Széphalmon, újépítésű családi ház
Árcsökkenés!
235 000 000 Ft
Elhelyezkedés, kerület
Budapest 2. ker.
Szobák száma
5
Fürdőszobák száma
1
Alapterület + telek méret
345 + 911 m2