Carina Residence


A Duna House vidéki nagy projektje Balatonfüred frekventált részén várja első lakóit. A luxusingatlan nagy vonzereje lehet a vásárlók számára az örök panoráma a Balatonra és a Tihanyi-félszigetre.


A társasház földszint+4 emeletes, 64 lakás kap benne helyet. Ideális a Balaton szerelmeseinek, hiszen dél-délnyugati határát maga a tó képezi és saját 105 méteres partszakasz is tartozik hozzá, nem beszélve a csodálatos panorámáról, ami a lakó szeme elé tárul minden nap.
 
Aki itt vásárol lakást, egyszerre érezheti magát otthon és egy minden igényt kielégítő wellness központban. A társasházhoz egy kétsávos, elegáns fasorral szegélyezett út vezet, a biztonságot beléptető rendszer (kaputelefon, biztonsági kamerák) és 24 órás portaszolgálat garantálja.
 
A két épületszárny között kap helyet a wellness részleg, melyben szauna oázis (finn- és infra-szauna, gőzkamra), úszómedence, élmény- és gyerekmedence, valamint kültéri medencék is kialakításra kerülnek. Felette napozóteraszról szemlélhetik a gyönyörű kilátást a pihenni vágyók, ugyanis az egész terület üvegkorláttal határolt. A testi és lelki feltöltődés mellett az elektromos eszközökét sem kell hanyagolni, ugyanis elektromos csatlakozási lehetőségek is helyet kaptak a teraszon. Mindemellett pedig a kialakítás lehetővé teszi, hogy a későbbiekben egy bár üzemelhessen a teraszon, hogy a szomjúság se szabjon gátat a feltöltődésnek.
 
A földszinti lakások kertkapcsolatosak. Az épület és a Balaton-part között ligetes terület kerül kialakításra, mely a tikkasztó nyári napokon a strandolóknak biztosít árnyékot. A családi, baráti összejöveteleknek és a közösségi életnek egy grillező tér biztosít kiváló helyszínt.
 
A járművek parkolása az ingatlan alatt található mélygarázsban is lehetséges. Minden lakáshoz vásárolható teremgarázs és külső parkolóhely, melyek sorompóval lesznek ellátva és távnyitóval működtethetők. Az épület mindemellett természetesen műszakilag is eleget tesz a luxus elvárásoknak és a lakók kényelmét szolgálják.
 
Óriási lehetőség a befektetni vagy pihenni vágyóknak, hiszen Balatonfüred a legfelkapottabb Balaton parti település, amely az elmúlt években teljesen megújult, nyugat-európai színvonalú gasztronómiai, élmény- és rekreációs lehetőségeket kínál, ráadásul Füreden egész évben zajlik az élet. Az elmúlt években 1 hasonló fejlesztés volt a településen, ahol már szinte az összes apartman elkelt! A négyzetméter árak az országos tendenciának megfelelően Balatonfüreden is folyamatosan emelkednek.
 
 
Felkeltettük az érdeklődését? Hívjon minket!
 
Uracs Annamária Mácsainé Tischner Henriett Buday Tímea

+36-30-476-8885
E-mail: [email protected]

+36-30-742-7450
E-mail: [email protected]

+36-30-815-7537
E-mail: [email protected]
 

Írjon nekünk

Visszahívást kérek