Kiadó lakás, Budapest 9. kerület, Duna-Pest Rezidenciák - panorámás, exkluzív lakás!
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 9. dist.
Szobák száma
3
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
120m2
2 199 EUR 708 840 Ft
Emelet
6
Terasz / erkély
1
Referencia szám
LK427471

Leírás

Kiadó a IX. kerület legnívósabb részén, a Duna-Pest Rezidenciákban, a Boráros tér közelében, a Duna parton, egy 120 m2-es, 2 hálószoba + amerikai konyhás-nappalis, duplakomfortos, nagy erkélyes, dunai panorámás, 6. emeleti lakás!

A lakás teljesen bútorozott, gépesített és igényes konyhai eszközökkel felszerelt. A fűtést és a klímát a központi hűtő-fűtő fancoil rendszer biztosítja. A lakásban található háztartási gépek a következők: mosógép, mosogatógép, hűtőszekrény, borhűtő, elektromos redőnyök, elektromos tűzhely, mikró, szagelszívó.

A ház egy 2004-ben épült, modern épület, melyben portaszolgálat működik, valamint igénybe vehető az úszómedence, a különleges thermal medence, a szauna, a fitness terem, valamint az akár 40 fős vendégfogadásra is alkalmas klubszoba és a könyvtár!

A lakáshoz egy garázshely tartozik.

A közös költség és a rezsi a bérleti díjon felül fizetendő, a közös költség kb. 100.000 Ft - ebben benne van a fenti szolgáltatások igénybevétele.

A lakás a ház egyik legkitűnőbb helyén található, mivel a Duna felé eső oldalon az utolsó saroklakásról van szó, ahol az ajtó előtt már nincs átjárás, valamint a 6. emeleti dunai panoráma rendkívül impozáns!
A közlekedés kiváló, a Boráros téren a 4-6-os villamos, a 2-es villamos, több buszjárat és a hév is megáll, a kultúrát pedig a közeli Nemzeti Színházban és a Művészetek Palotájában is élvezheti a jövendőbeli bérlő!

A kaució 2 havi bérleti díj, amely a szerződéskötéskor egy összegben fizetendő. A márkás Versace bútorok és olasz selyem tapéták miatt kisállatokat sajnos nem tudunk fogadni.

Minimum 1 éves időtartamra várunk igényes bérlőt!

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Uzoni Zsuzsanna
Tel: +36-(30) 3010-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek