Kiadó lakás, Budapest, 2. kerület
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Budapest 2. dist.
Szobák száma
4
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
125.00m2
Emelet
3
Terasz / erkély
2
Referencia szám
LK084811
3 500 EUR 1 358 630 Ft

Leírás

Fejedelmi kényelem, tökéletes elegancia.

Legyen Ön az ELSŐ lakója ennek a különleges, panorámás, erkélyes, luxus 125 nm-es, 3 hálószobás új lakásnak!

Rózsadombon, kivételes lokációban KIADÓ egy egyedi, prémium minőségben teljes körűen berendezett, modern műszaki felszereltségű lakás.
A tulajdonosok fontosnak tartották nemcsak a kényelmet a luxus világában, hanem az egyediséget, a terek minél jobb kihasználását, ezért olyan bútorokat választottak belsőépítész javaslatára, melyek több funkciót is betöltenek.
Így lett a lakás egyik ékessége a svájci „de SEDE” manufaktúra kézzel gyártott különleges bőr kanapéja, melynek háttámlái körbe forognak, így ha a panorámát szeretnénk élvezni, akkor kifelé „néz” a kanapé, de ha filmet szeretnénk nézni a legmodernebb Qled tv-n, akkor visszafordíthatjuk a háttámlákat az eredeti állapotba.
De nemcsak ez a különleges, hanem a bővíthető olasz design Bontempi Case asztal a hozzá megálmodott 6 db bőr székkel is.
A lakás nappali funkciójú tere több mint 50 nm, előtte üvegkorlátos, 14 nm-es kényelmes teraszon élvezhetjük akár a parlement látványát is.
A lakásban rengeteg praktikus és elegáns, fényérzékelős, belső bemart ledfénnyel megvilágított tároló helyet alakítottak ki, a konyha egyedi tervezésű és Miele gépekkel felszerelt, ahogy a háztartási helységben elhelyezett mosó- és szárítógép is.
A klasszikus „master bedroom”-hoz elegáns gardrób és zuhanyzós fürdőszoba tartozik, a két kisebb szobához egy kádas, elegáns mosdóval felszerelt fürdőszoba. Mindkét fürdőszobában és a vendégmosdóban is magas minőségű szanitereket és csaptelepeket (Duravit, Laufen, Hüppe, Marmy, Hansgrohe) építettek be.
A hőszivattyús rendszerű, mennyezeti hűtéssel és fűtéssel rendelkező lakáshoz tartozik egy kényelmes teremgarázshely is.
A bérleti időszak minimum 1 év, de előnyben részesítik a tulajdonosok a hosszabb távú Bérlőket.

Várom megtisztelő megkeresésüket bármilyen kérdés, kérés esetén.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Zellei István
Tel: 36 30 6647-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek