Eladó lakás, Siófok, Egyedülálló panoráma Ezüstparton
Elküldöm

Ingatlan adatlap

Elhelyezkedés
Siófok
Szobák száma
4
Fürdőszobák száma
2
Alapterület
135m2
Emelet
11
Terasz / erkély
1
Referencia szám
LK507445
704 396 EUR 243 868 900 Ft

Leírás

Lélegzetelállító, egyedülálló panoráma az Ezüstparton.
Luxus és kivételesen gyönyörű látvány.

Siófok egyik legszebb partján, a közkedvelt üdülő övezetében Tihanyi panorámával épül ez a minden paraméterében egyedülálló 11 emeletes társasház, melynek a legfelső szintjén 3 db penthouse lakás kerül kialakításra.

Itt valóban örök panorámát vásárolnak, hiszen a közelben nem található még egy ilyen rendkívüli, nagy terasszal bíró lakás ilyen magasan, továbbá a jelenleg hatályos szabályok szerint már nem is építhető 6 szinttől magasabb épület a Balaton partján.

A penthouse szint egy teljesen új, tégla építésű kiegészítése a már meglévő épületnek. A lakáshoz fantasztikus terasz tartozik, melyekről minden irányba gyönyörű kilátás tárul elénk.

A lakás panorámája 180 fokot zár be, így nyugati, keleti és északi irányba is belátható a Balaton a 87 nm-és, gyönyörű teraszról. A csodás látvány mellett a lakások elegáns kivitelezéssel, prémium nyílászárókkal és szaniterekkel kerülnek átadásra.

A társasház földszintjén egész évben nyitva tartó wellness kerül kialakításra, továbbá a beruházáshoz tartozó közel 5.000 m2 nyári kültéri szabadidő park kiváló kikapcsolódási lehetőséget biztosít majd a pihenni vágyóknak. A társasházból közvetlenül megközelíthető a kikötő és a szabad strand gondozott zöldterületekkel, melyek folyamatos karbantartás alatt állnak.

A Balaton part legmagasabb házában egyedülálló kilátásban gyönyörködhet ha megvásárolja.
Ebben én készséggel segítem, várom szíves megkeresését.

Az ingatlan alaprajza


Kollégánk várja érdeklődését!

Zellei István
Tel: +36-(30) 6647-mutasd!
E-mail: [email protected]

Visszahívást kérek
Hitelkalkulátor
Hitel összege
Önerő (%)
i
Futamidő (hónap)
Törlesztőrészlet
Hatályos MNB szabályok itt